cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, November 25, 2011

Secret Recipe

Secret Recipe againnn..Well this resto dah kira the regular resto yang kitarang masuk kalau pegi ke SACC Mall. Lagipun the kids dah lama tak makan di SR. They were looking something cheezy. Well, mana lagi lah kan..
Abang Irfan can finish this.. MASYALLAH..He loves it very much.
Seeeee.. macamana rupa Abang Irfan with it..Hee..
Ini yang Abang 'Imran makan.. Cheezy gak.. Spaghetti lagi..
Wellll..Abang Luqman sekarang tengah jaga makan..Tak nak gumuks sangat.. More to Japanese food. Memang favorite dia.
And this is mine. I love fish.. Carribean Fish Fillet. Yummm..yumm..
Abang 'Imran with his favorite drink like Hubby, Ice Lemon Tea.
Ni Chef CiJu drink.
Abang Irfan goes for this. Sparkling Red Grape. Nasib baik dah habis peksa.. If not i wont allow them to drink carbonated drink.
Green tea for Abang Luqman.
Last but not least, dessert of the day.. Wala weiii..
Yummm.....So, temptingggg..
Abang Irfan sedang menikmati Brownies with Vanilla Ice Cream...Sweet thing, we ended up our meal. MASYALLAHHH...
*******************************************************************************
Narrated by 'Aisha
Rasul Allah used to love sweet edible things and honey.

22 comments:

  1. Best nya makan-makan dengan family. Syok tengok bebudak makan.

    I suka Macaroni Prawn Cheese jika masuk SR.!

    ReplyDelete
  2. seronoknyer tngok dye mkn aiskrim..yummy2

    ReplyDelete
  3. aslmkm k.yan..semoga sht dn dirahmati Allah..lma x komen slalu baca je..hrni sht trgoda tgk mknn kat SR tu sgt terliur..semoga adalah rezeki nak makan macam tu balik nanti....(mood menghitung hri,lmbtnyer bln7 thn dpn..:-))

    ReplyDelete
  4. I love SR too...especially the cakes!yummeh..

    ReplyDelete
  5. fida suka tom yam dia...

    PS: lama dah rasanya tak pi SR..huhuu

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Yan...Seronoknya Bawa Keluarga Makan2 Cam Ni...Mesti Mcm2 Yg Mereka Nak...

    ReplyDelete
  7. Bila tengok Kak Yan tayang makanan nogori dgn kuih muih kelantan kat previous entries, memang meleleh air liur saya terbayang kesedapannya. Rasa mcm nak fly balik aje pergi restoran2 tu!
    Tapi bila tengok makanan kat secret recipe ni, saya tak tergoda sgt sbb dah memang makanan ruji we all kat sini, hehehe..

    ReplyDelete
  8. da lama x mkn kt SR. kalu ada pon mkn kek je la..lps gian

    ReplyDelete
  9. ati ni tak pernah makan
    makanan di S.R. selain
    dari keknya.

    nampak memang mengancam yek :)

    ReplyDelete
  10. AA,

    mmg lah.. kalau nak ajak anak2 i makan, make sure ada duit..depa pulun sungguh kalau bab makan ni..

    ReplyDelete
  11. Ooo Dil nak balik nanti ye...Boleh ke kita jumpa?

    ReplyDelete
  12. walaikumusalam lin..

    mmg punn. tapi depa ni dah ada menu favorite depa sendiri..

    ReplyDelete
  13. Akak just suka fish kat situ..Tomyam tak penah cuba pun.

    ReplyDelete
  14. Heee... betul tu Min.. dah jadi makanan ruji ye..

    ReplyDelete
  15. Sedap2 Ati menu kat situ..ok lahh.berbaloi. tak mahal sangat pun.

    ReplyDelete

cliks..cliks