cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Loading...

Search here too

Sunday, November 13, 2011

Reflexology sambil jamu selero di Selero Negeri

Hubby mengeluh sakit badan.. Ye lahh badan tu dah tak larat dah.. I pun suggested that we go for massaging kat Amcorp Mall. Tempat biasa i lah.. So, dapat lah i menongkong..heee..Made an appointment, then we went there tadi.. Best nyaaaa..Kalau ada sesiapa suka buat reflexology, gi lah kat sini. Level 2 Amcorp Mall. Berdepan dengan Resto Selero Negeri..
I did for 1 hrs 20 minutes - (2 sessions), Hubby full body, and Abang Luqman for ankle injury. Lepas tuuu.. Heee kitarang lompat je ke resto depan tu..Belum lunch uu.. dah kul 16.00PM dah..hee
Dok kat meja ni..
The best drink for resto Nasi Padang. Teh Botol.
Apa lagi... Gulai Lomak Tunjang lah..
Ni Sayur Pucuk Ubi dengan Ikan Lele (ikan keli lah)
Hubby makan ni.. Gulai Daging Salai.

Ayam Kampung yang d best lahh..
Pertama kali makan.. Sambal Jering..
Lepas tu kitarang terus balikk.. Tak buat pun Tawaf Kidai.. (shopping)..Keluar je tengok baru je lepas hujan..Sesak lah jalan..

Sambil perhati langit..Scaryyy..
Tengok lagi...eee macam seram je..
Bila perhatikan betul - betul, memang amat menakutkan.. Apa pandangan anda????

24 comments:

  1. hee.. ke cari penyakit umie.. asik makan je..heeeINSYALLAH tak lah kan.

    ReplyDelete
  2. wowww!! kak...makanan2 adalah sgt marbeles... terus lapar..:D

    ReplyDelete
  3. padang food memang sedap - sedap kan Maya..

    therapy untuk org yg sedang sakit macam kita..hee

    ReplyDelete
  4. nasib baik baru lepas makan..kekekek..

    oh...ada bentuk mata, hidung dan mulut la awan tu, subhanaAllah...

    ReplyDelete
  5. sedapnya...mcm nak terjah je ke restro padang .

    ReplyDelete
  6. Samabl jering.... best.Baru try sekali.

    ReplyDelete
  7. gulai lemak tunjang tuu mcm mana yee yan ?? nampak sedapp :)

    ReplyDelete
  8. lps mkn trs belasah kaw2 ye kak? hehehehe

    ReplyDelete
  9. Betul tu Fida..

    akak rasa macam menakut kan lah..hee

    ReplyDelete
  10. Jom kak.. I m sure akak peminat nasi padang kan.. jom ke subang je.

    ReplyDelete
  11. best urut kaki tu......bolehlah try kalau gi amcorp nanti!TQ 4 d info, Yan!

    ReplyDelete
  12. Kak Yan..Alin suka Teh Botol...nyesal tak beli stok banyak2...

    ReplyDelete
  13. daging salai masak lomak...wah lamo den tak mkn rasonyer...

    ReplyDelete
  14. Memang selero den tuh.. dapek laa gulai lomak daging salai tuh.. :) Mmg petang semalam ujan ngan ribut.. abis pokok pisang belakang umah tumbang..

    ReplyDelete
  15. memang kak ani.. tpt yg mmg selalu i pegi.. ye lah org sakit kaki ni kena yg kuat mengurutnya..

    ReplyDelete
  16. ye lah Alin. Patutnya kalau ke sana, balik balik bebanyak..

    ReplyDelete
  17. Papa Mifz,

    sekarang dah banyak resto padang ni.. jengah je lah.

    ReplyDelete
  18. Rinna,

    membangkit kan selero kan..

    pagi terang, ptg hujan.. at least baju kering lah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cliks..cliks

Share it