cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, December 10, 2010

Thanks to the staffs...

Puuhhh!!!Lega.. . Akhirnya settle. Kesemua barang- barang untuk promotion di ruang legar Plaza Alam Sentral dapat diturunkan di ruangan 'booth'. Yelahhh.. dah lama tak buat kerja - kerja lebih masa ni. So, last night we with all the staffs, had to stay back. Kena arrange the booth. Thanks to the staffs - Yang memang gagah perkasa, Yang comel - comel, Yang sporting, Yang sanggup kerja lebih masa. .. Just untuk menjayakan promotion yang diadakan pada Dec 10 - Dec 26, 2010. ( tak pe nanti kira balik 'over time korang'). So, tengok je lah gelagat depa - depa ni...

Banner yang sudah dipamerkan di stage ruang legar Plaza Alam Sentral.

The staffs sedang menurunkan barangan. Memang tulang belulang depa ni kuat - kuat. Barangan dipindahkan dari store ke booth.
Luckily, barangan dapat diturunkan menggunakan elevator walaupun sudah dimatikan sebelumnya. Yelah..dah waktu tutup. Kenen - kenen kat 'Ane Guard' tu.. ALHAMDULLILAH dihidupkan semula. So, dengan bergayanya Mizz Syima with the big box.
Last sekali depa turunkan'kepala - kepala' depa menggunakan elevator ni..Pandai anak - anak i...

Ruangan booth sudah siap untuk dikemaskan. Masing - masing bekerja. 'Wonderpet, kerjasama'...

Tetap nak acting.. Celah kotak pun celah kotak lah.. Yang penting masuk 'Nanyang Siang Pau'..
Anak - anak muda bukan main ceria. Coba tengok Mem Aji Sabar dan Mem Sue, sakit pinggang dah..
Serius tu bekerja..Bagus..bagus..
Tengok lah i tu.. hee.. alahhh eksen nak amik gambar je..

With Mizz Dayah. Tengok lah muka yang dah berlinang - linang minyak tu...Almost 12 hours ada di kedai...
Hulubalang Kedai Canggih
Gadis dan pencil cases.
Sorang lagi mak dara eksen..Berat sangat lah tu..hee...
Some of the items yang sudah sempat dikemaskan..
INSYALLAH.. kita beroperasi dari Dec 10 hingga Dec 26, dari jam 10 pagi hingga 10 malam. Datang lah beramai - ramai. Apply for the discount membership. Jangan tunggu last minute.. Nanti susah..Promote tuh...

20 comments:

  1. bestnya..meriah pastinya dgn budak2 sekolah.

    ReplyDelete
  2. meriahnya kak.. tgk anak2 buah akak bekerja keras.....cayalah!

    nanti saya rekemen kawan2 sy dtg ke sana yea...

    ReplyDelete
  3. Salam kasihredha,

    memang meriah. tambah meriah dengan karenah.

    ReplyDelete
  4. Salam Leez,

    betol3..kerja keras.buat duit nanti belanja makan..heee

    ReplyDelete
  5. Salam Intan,

    memang diarang rajin2 semuanya..nanti boleh dapat upahh..

    ReplyDelete
  6. salam kakYan, kerja keras nampak, tapi kenapa 10hb baru nak jual brg sek tue.

    ReplyDelete
  7. salam,

    berniaga baju2 sekolah ke..
    dimana?

    nanti boleh ati dtg singgah kalau
    dekatlah...camne nak dpt kad disc tu..huhu

    byk soalan weh..

    ReplyDelete
  8. Masa mula2 anak2 sekolah dulu, kami memang guna jenama DON, pastu bila CANGGIH ni muncul, inilah jenamanya sampai hari ini....

    ReplyDelete
  9. SAlam kak yan..

    ahaaa, pasti meriah ni..
    insyaAllah kalau fida terjalan2 ke shah alam fida singgah;)

    ReplyDelete
  10. Salam BSB,

    kenapa baru 10hb? maksudnya u nak lebih awal lagi? Masa tu kan dah gaji..Sebenarnya kedai kita memang dah ada di tingkat satu tu.. Mai je lah..

    ReplyDelete
  11. Salam Ati,

    dah nege almost 9 years kat Plaza ALam Sentral, Shah Alam.

    utk sampai akhir tahun ni, u boleh dapatkan discount card by paying RM10 for 2 years. Next year dah ada T & C yg baru.

    ReplyDelete
  12. Salam Azieazah,

    thanks for yr support. Yelah kira tolong bangsa lahkan. Nanti mai lah kedai.

    ReplyDelete
  13. Salam Fida,

    macam 2 rasa ada. Penat, marah, suka, ceria.. hee.. seribu satu macam perasaan bila Back To School session ni.

    Mai je kedai akak. Boleh jumpa.

    ReplyDelete
  14. bila tengok baju sekolah tu,sya dah beli awal bulan ni, tinggal lagi kasut je belum, meriah diorang buat kerja seronok je.. semoga sukses

    k'yan sya dah TAG sila ambik ye..tqvm

    ReplyDelete
  15. Salah Sya,

    thanks for the wish.. INSYALLAH.. next time mai lah kedai..Sambil kenal2..


    Thanks for the tag. Nnt akak amik ye Sya

    ReplyDelete
  16. wah penatnya orang meniaga, ramai pula staffnya! Bagus sungguh.. by the way thanks kerana singgah di blog i jadi follower.. ni nak masuk jd follower blog yan pula.

    ReplyDelete
  17. Kak Yan.. y mcm tk pasan ek kedai u? tp one of ur staff familiar. nnt nak skodeng2 la lokasinyer. ehehe

    ReplyDelete
  18. Salam Rashidah,

    penat tu dah lumrah. Tapi rasa berbaloi bila bekerjasama. ALHAMDULLILAH dah bertahan almost 9 years.

    Thanks juga kerana sudi comment.

    ReplyDelete
  19. Salam Cyana,

    kedai akak di Plaza Alam Sentral tpt bowling tu.. Then selvel dgn Nagoya. Then if u r facing Nagoya, my kedai is on yr right. Hujung sekali. Nama kedai - Kedai Canggih.

    Ooo ye ke.. For yr info, 99% my staffs adalah uitm n unisel punya budak..hee.. Rajin2 semuanya..

    ReplyDelete

cliks..cliks