cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Monday, December 20, 2010

Simple Farewell Party

Sebenarnya N3 ni dah lama nak dibuat. Unfortunately, sibuk sangat nak load cite pasal majlis kawin. So, tertunda lah... Last Saturday merupakan last day one of the staffs, Syima. Tetiba lak dak ni nak quit. Nak jaga mak di kampung. Tak pe lah. Family first.. Rasa sayang sangat kehilangan dak ni. She's fast learner and friendly. Tak kesah lah. Nanti - nanti kalau rasa - rasa nak kerja dengan aunty, call je ye.. Kekonon nya kami ada farewell party lah.. Alalaahhhh makan pizza je. DOMINO'S.. Layan je lah gambar..
Nilah dak yang diraikan..Ecehh...
Tengok..berebut - rebut anak - anak kami kesukaan dapat pizza...heee
Ramai nya anak dara kami
Pizza ni tak sempat i tangkap. We bought 4 large pizzas. Biasanya nilah the easiest meal that we could jamu kalau time - time cam ni. BTS season.
Seronoknya depa...
Anak dara n mak daras..
Sama padan je dengan Aunty Sue.
Dengan Aunty Sabar pun sepadan....
YA ALLAH yang ni... dak Syima tu separuh badan i..heee...Yelah, i dah terlebih makan, dak Syima baru nak idup..hee
Tapi kan sebenarnya sebelum tu kami bertiga dah pulun kat Teapot Deli.. Hee.. Tengok apa kami pulun ye...
Depa je kan yang selalu ada. Yelah i yang tukang tangkap
Roast Chicken. Ni lah dish yang selalu i order tiap kali ke sini.
This is Nasi Tomato. Usually serves on Friday.
Complimentary dish bila you order Nasi Tomato, Bread Pudding. Besttt sangat.
Berbalik pada Farewell Party tadi tu kan. Walau majlis simple je dapat kami buatkan, tapi looked that everyone happy. INSYALLAH ada rezeki kita jumpa lagi...

18 comments:

  1. Salam kak yan...kedai kak yan ni kat mana yer? maaf kalau fida termiss mana2 entry cerita pasal kedai kak yan ni;)

    ReplyDelete
  2. aslmkm kak...nnti buatkn khalish party gak ye dan nk kje part time blh??hehe...gurau2 pagi kak.....dil suke tgk gmbr akk..sebb suka senyum.... semoga hrni ini lebih baik dri smlm n hapy sokmo....

    ReplyDelete
  3. walaupun simple tapi nmpak
    all the staff happy dan hargai

    nasi tomato ...lama tak mkn
    dah lah tak pandai buat..yummi

    ReplyDelete
  4. meriahnye... lama sungguh tak makan dominos

    ReplyDelete
  5. kak yan ..sedapnye ayam tu!! terliur dah ..:)

    ReplyDelete
  6. oo.. kak yan ade kedai ke?
    sy tak sempat lagi nak godek2 belog kak yan ni.. tangkap-tangkap lepas berbelog sampai mengurus anak-anak.

    sangat menyelerakan makanan-makanan itu.... :)

    ReplyDelete
  7. Kak Yan,


    location katne kedai akak ni?

    weekend ni ingatkan nak belikan kelengkapan sekolah anak2..

    ReplyDelete
  8. Salam Fida,

    kedai akak ada di Plaza Alam Sentral, Shah Alam. Tel 03-5511-0226

    satu lagi di Bukit Tinggi, Klang. 03-3324-5226.

    ReplyDelete
  9. Salam Dil,

    INSYALLAH. mana tau nnt kita jumpa, akak masak2 kita jumpa, k..

    tq ye. Akak ni mmg cam ni. Suka ketawa. Sebab tu badan pun tgk lah..heee...

    tq for the doa.. AMEEN..

    ReplyDelete
  10. Salam Ati,

    yang penting depa happy kan..


    Nasi tomato agak senang kot Ati. Tunis dan letakkan tomato puree. Atau goggle je..

    ReplyDelete
  11. Salam Nieza,

    pizza yang mmg family akak makan hanya Domino's since tinggal di Shah ALam 8 years ago.

    ReplyDelete
  12. Salam Zana,

    akak mmg suka ayam. tiap kali ke situ, tu lah dish yg akak pesan..hee

    ReplyDelete
  13. Salam Effa,

    yup..ada dua, satu di shah alam, dan satu lagi di bukit tinggi, klang.

    nnt ada masa, jenguk2 lah n3 lain ye..

    ReplyDelete
  14. Salam Azrina,

    shah alam - 03-5511-0226

    bukit tinggi, klang 03-3324-5226

    jemput lah dtg. akak ada messg utk u di FB

    ReplyDelete
  15. saya jadi laparrr bila tengok bread pudding itu! huhu

    ReplyDelete
  16. Salam h4ni3,

    memang sedap pun. Yang biasa akak buat tak sesedap itu..

    ReplyDelete

cliks..cliks