cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Saturday, December 25, 2010

The Best Follower Award



Dalam pada scroll down blogs dalam my link, ternama my nama antara penerima award ni. Thanks tu erienz.

1. Ucapan anda
macam kat atas tu lah.. JUTAAN TERIMA KASIH atas pemberian.

2. Berikan 4 ciri lelaki / wanita idaman anda untuk dijadikan suami / isteri -
Menerima suami seadanya seperti dia menerima saya seadanya..

3. Berikan 1 tips untuk mengekalkan hubungan dengan pasangan anda -
Apa ek.. For me - IKHLAS dan SALING PERCAYA. Mungkin atas dasar itu boleh berkawan dengan Hubby 10 tahun and now telah bersama selama 15 tahun.. INSYALLAH

4. Pernah anda terjumpa doa pendekat jodoh dan putus cinta -
Pernah lah.. Tapi tak pernah layan pun.

5. Letakkan 10 link pilihan anda dan beritahu mereka bahawa mereka telah memenangi award ni -

a. Kakcik
c. Suzi
d. Gina
e. BSB
f. Intan
h. Cyana
i. Leez

8 comments:

cliks..cliks