cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, December 30, 2010

Award from Alin

Tanpa jemu sekali lagi Alin Marlini kasi award kat i. Thanks Alin.. Suka sangat..


Homework kasi settle...Wokeh...

1. selalu buat entri mengenai apa : Kalau tengok tajuk sure tau. Pasal my travel, my frens, my family, places, and food.

2. mengapa berblogging : Memula pasal nak promote hasil kerja. Kekonon buat promotion untuk wedding gift lah. Keduanya sayang kan all the photos yg diamik kalau ke mana - mana. Simpan memory dlm blog. Macam albumlah.

3. sejak bila berblogging : Blog pertama dalam tahun 2008

4. suka blogwalking tak? : soalan apa ni... SUKALAHHHH..everyday mesti tak misss.. kekadang berjam - jam..

5. apa pendapat anda mengenai pemberi award : Alin ni come kalau nak sentuh tang physical lah. Yang lain, seems kami cam dah penah jumpa.Means peramah.

6. tag pada 10 orang blogger : ramai nya.. 4 boleh heee..i nak bagi kat anak2 muda.. In fact umur macam anak2 i je..

a. LIYANA
b. ENIEY
c. MISS B

Harap sudi terima ye..

6 comments:

cliks..cliks