cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Monday, December 27, 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

Sejak dua menjak ni rezeki kena tag silih berganti. Terharu dengan pemberian Alin dan penghargaan bila dia kata "K Yan yang Comei"...Thanks ye Alin. Comei tang mana? Body ye Alin.. heee..
Well biasalah..HOMEWORK.. I copy paste je ye.. Edit sikit. Ngelat tak pe kan..

1. Jadi Followers eqbalzack.com- sat g i buat. Tapi kan boleh tak kalau en eqbalzack ni follow us back . Kan bagus cam tu..

2. Buat 1 entry bertajuk Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"- tgh buat lah ni

3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com.- pun sedang buat

4. Tag 1 (SATU) blogger dan pastikan dia tahu- ni untuk AINA

5. Tinggalkan link anda pada entry ini- Lepas buat ni ye..


Tarikh tutup:
1.1.11 jam 1.11 pagi

Keputusan:
1.1.11 jam 11.11 pagi

Hadiah......................



atau rujuk kat sini untuk details.

2 comments:

  1. hehehehe..semua comei Kak Yan....mintak2 mengenalah kali ni kot...

    ReplyDelete
  2. Good luck untuk Alin... INSYALLAH..

    ReplyDelete

cliks..cliks