cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, December 1, 2010

Tag dari Bonda

Emmm.. minggu ni minggu rezeki namanya. Lepas sorang - sorang tag kat i GA lah, award lah. Then menang GA Ana Suzana lagi. And petang ni saja - saja BW ke blog Bonda, beliau tag kat i award ni.. Alahh Bonda, blog i cuma blog sempoi je.. Tapi kalau dah orang memberi, biar lah kita terimakan.. Terima kasih Bonda.


Emm... bit homework to do.

1. why i like this blog memoriseorangmuda.
baru je BW ke blog orang muda ni. well banyak infos and tutorials kat sini. Lengguknya pun agak serius. Tak lah macam my blog. Santai je.

2. reaksi lepas dapat award ni.
seronoklah Bonda. Really appreciate. Tak sangka.. "Lihat lah dunia"..heeee

3. tag to other bloggers.
i just boleh tag 5 orang je lah ye...( i bagi kat yang bagi comment kat my N3 hari ni). Kalu ikut kan 15. Mak tak sanggup lah....

1. MakcikRehan - silent reader dia. Ari ni i follow then dia mai umah i n comment.
2. Dieylah - dua kali jengah shoutbox, then follow me n kasik comment.
3. Wahidah - not my follower. tp ari ni dia singgah and comment.
4. Diana - baru je dia comment kat my latest N3.
5. Lela Lelord - she's otai lah kan.. followers banyak. tp ari ni dia gave comment.

Thanks pada yang memberi dan yang sudi menerima. Mudah - mudahan ikatan persahabatan bertambah erat. INSYALLAH

8 comments:

  1. hehhe tq kak yan. bukan otai kak oii..lela baru gak sethn menceburkan diri dlm dunia blog

    ReplyDelete
  2. Lela, pd akak kira otai lah tu.. nnt amik ye. thanks sal sudi.

    ReplyDelete
  3. hehe..malu2 pusak(kucing) org cni ckp...thanks kak yan..nanti ambik tanpa jwb soklan2 tu leh x..ngee~~

    ReplyDelete
  4. Salam Dieylah,

    Dont call me kak.. muda sangat. Aunty should b ok..

    amik lah. Tak yah jawab pun tak pe kot.. i tak kesah..heee..

    ReplyDelete
  5. alahai kena tag eik....nape sya?? hehehe..

    saje je..tq la sbb tag yea sis

    ReplyDelete
  6. Salam Wahidah,

    as akak tulis, org yg comment on that day. So, u r the one.

    ReplyDelete
  7. aunty? blh ke? hihi..
    thanks ya..dh ambik dh... ^^

    ReplyDelete

cliks..cliks