cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Saturday, October 15, 2011

Star Points Hotel in Jalan Masjid India.

I booked this hotel while exploring KL recently. I booked thru Booking.com. It is located in Jalan Masjid India. Happening place. Heaven for shoppers. You also can refer here. Close to Jakel and Arriani. This hotel is affordable to everyone. Clean and the staffs are so friendly. Highly recommended to everyone.



The lobby

To our room at level 13.
My deluxe room - RM261 but we got discount by Booking.Com and it was just RM156.


So, kalau rasa nak explore KL, boleh lah stay at this hotel. This hotel is belongs to Dubai man.

14 comments:

  1. selesa tempat ni..5 bintang yee..

    tak tahan tengok awan gemawan, post yan yg lepas tu..mengasyikkan..u ambik gmbr masa senja berlabuh..indahnya...

    ReplyDelete
  2. okey la harganya, cantik dan selesa nampaknya... soping apa Yan?

    ReplyDelete
  3. ammatttt sesuai untuk kaki shopping .....
    tak yah pikirkan tentang pengangkutan ..

    Boleh shopping sampai malam ...

    ReplyDelete
  4. Wah kak Yan....bukan Kak yan dok KL ker? OK arhh tue, senang nak ngankut shoping bags balik, then sambung shopshop lagi :)

    ReplyDelete
  5. Qhaifa Nur,

    memang selesa. Bangun pagi pun sampai nak kena kejut...hee

    ReplyDelete
  6. Tak kak sal. cuma 3 bintang je..

    oo itu kat pantai remis kak..memang waktu senja..cantikkan..

    ReplyDelete
  7. Memang berpatutan ibuintan.

    saya tak soping apa pun kak.. saja ajak anak2 stay overnnite kat KL.. suka2.

    ReplyDelete
  8. semalam ke KL, nampak hotel ni, teringatkan Yan yang baru je lepas bercuti kat hotel ni...

    ReplyDelete
  9. cantik hotel ni.. sebab dh dok KL.. mcm susah je nak merasa duduk di hotel2 di KL.. hehehe

    salam perkenalan to u too

    ReplyDelete
  10. Salam Yan.
    Looks good...Uncle dah pergi tapi tak naik bilik...thax for the photos...

    ReplyDelete

cliks..cliks