cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Monday, October 17, 2011

Lunch Date at Bens

Hari ini hantar birthday cake untuk CiLi di KLCC. "Happy Bufday, CiLi". CiLi belanja i and Chef CiJu di Bens. Wahhhh!!! makan London kitarang hari ni...Best tu.. Orang belanja lagi...Sebelum pegi makan we bought a bouquet of roses untuk CiLi..
Florist at KLCC
A bouquet of roses.
Ini cake untuk CiLi dari Chef CiJu. Caramel Cake.
Then terus masuk Bens. Beratur orang nak makan. Sementelah lunch time lah katakan. Tapi ALHAMDULLILAH CiLi dah dapat seat dah.. So terus je lah kami ke sana.. Jom tengok apa kitarang makan..
Tukang buat cake dan tukang makan cake.
Ice Caffe Latte
Ice Lemon Tea.
Honey Lemon Tea
Ceasar Salad
Olio Spaghetti - seddap lagi Hubby buat.
Soft Sheel Gas Spaghetti.
Lepas makan, CiLi kena masuk office balik. I pun tak boleh lama sangat. Have to pick up kids at school. Tapi sempat lagi weiii..Heee.. Mark n Spencer. I sambar jeans.. 2 helai je.... Alaaa.. yang murah - murah je..
I cuma cuba je. Sukaaa..tapi tak pe lah.. I beli kat Kashmir je..heeee..INSYALLAHHH
Masa tengah shopping, back pain datang balik.. Ummmm..Nak kena jumpa doctor ni.. Oklah. nanti cerita lain. Anyway, thanks to CiLi sebab belanja kami makan. She spent almost RM 140 cam tu.. Moga bertambah rezeki nantinya.. Cepat dapat jodoh..AMEEN...

30 comments:

  1. happy belated birthday buat eli..
    wah!!
    makanan yang sangat nyammmmi......
    best2..

    ReplyDelete
  2. Selamat Ulangtahun Kelahiran bu CILI. moga sejahtera selalu.

    Sweater tiga segi macam baju Mexico (apa nama eh, lupa), sedap dipakai samada dlm ofis atau travel. I beli kat Bandung dulu murah. Rega duit kita tak sampai pun RM10, tapi tengok kat Sg Wang sampai RM49...!

    ReplyDelete
  3. walaupun beberapa orang je, tp dah pasti mengembirakan hati cili tu kan?

    ReplyDelete
  4. INSYALLAH Ayu nanti i sampaikan..

    memang sedap2.

    ReplyDelete
  5. Happy bday....eli! Yan asyik sebut Kashmir jer..........jeleslah! Dekat2 dah pegi ke ni???????

    ReplyDelete
  6. Hepi birthday Cik Li...Betul tuuu asyik mention Kashmir jer, mesti dah nak pergi dah ..Jeles I

    ReplyDelete
  7. akak!!!!

    rindu kat ai tak?

    hehehehe

    tengkiu banyak2 pasal kes hari tu

    tanpa akak, saya mungkin tak balik lagi... jual bakso sampai cukup uwang pulang ke mesia

    hehehehe

    ReplyDelete
  8. teringin nak cuba Ceasar Salad
    selalu tengok je mesti sedapkan :)

    kak yan jaga kesihatan ye

    ReplyDelete
  9. AA,

    poncho shawl. memang cantik yang kat mark n spencer tu.. tapi rege dia rm150..

    ReplyDelete
  10. betul tu kasihibu.. seronok sakan dia.

    ReplyDelete
  11. kak ani.

    saya cuma berhajat. tapi tak sure lagi.. tengok condition kaki saya ni.. doakan aje ye kak..

    ReplyDelete
  12. nanti i sampaikan ye rozita...

    kashmir is always in my mind. heedoakan aje yee..

    ReplyDelete
  13. nieza,

    windu lah..
    seronok ye..akak pun risau gak ari tu.. ye lahh. takut2 nanti akak jumpa taun depan kat Tanah lot je..jual souvenir. hee

    ReplyDelete
  14. bestnya... makan best,birthday cake marvelous bunga lawa sgt, wonderful outing!

    ReplyDelete
  15. yummss! hepi besday to her, semoga hepi selalu :)

    ReplyDelete
  16. kashmir..besnya..

    moga cepat sembuh dan dpt ke situ nanti...amin..

    ReplyDelete
  17. INSYALLAH Kak Sal.. memang merancang..Kalau jadi nak nanti habaq mai.

    ReplyDelete
  18. Kak Yan... seronoknya tgk restoran tu. tk pernah plak sampai ke situ.. selalu gi KLCC jln kt bawah2 jek. tk sempat nk naik tingkat2 atas.

    ReplyDelete
  19. jommm sama2 berangan gi kashmir..mana tau satu flight nanti...hihi
    happy birthday buat bday 'girl' ye

    ReplyDelete
  20. bestnyer mkn2 org belanja...cantik restoran tu...yg gas spagethi tu izan tak penah tgk pun menunya..huhu

    ReplyDelete
  21. Cyana,

    resto tu depan Harods. Best lah sebab org belanja.heee.

    ReplyDelete
  22. INSYALLAH kak kasihredha.. Kalau akak nak pegi kasi tau saya ye.. Saya ada kawan yang duk kat sana dan pernah tinggal kat mesia.

    INSYALLAH u r in good hands.

    ReplyDelete
  23. Izan,

    ketam yang kulit dia lembuttt sangat..

    ReplyDelete
  24. musim ye kak skrg ramai betul blogger citer pasal kek karamel ni ...

    ReplyDelete
  25. betul tu sz.chef ciju pun byk dpt tempahan.

    ReplyDelete
  26. salam kenal mbak, seneng bisa baca crt travelling n mkn enak nya .

    ReplyDelete

cliks..cliks