cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, October 25, 2011

Scenic Beauty of Phuket - Phang Nga Island

Thanks to Mother Nature.. Phang Nga Island is also known as James Bond Island.






Lamanya lagi nak pergi Bali nii..Geram je tengok Wahida and Nieza berjimba di sana. Ni yang upload gambar2 waktu merewang ni...

21 comments:

  1. Tak kan baru je pergi Bali dah jeles nak pergi lagi Yan. Ini yg pergi Phuket pun nampak cantik cuma tak tunjuk mereka yg pergi berjimba je.:)

    ReplyDelete
  2. jgn kata pucket.... bali pun saya x pernah sampai..... hha.... :(

    ReplyDelete
  3. cantiknya...sy suka sgt tgk laut, tenang jer rasanya

    ReplyDelete
  4. Subhanallah... cantiknya pemandangan. :)

    ReplyDelete
  5. tahun depan ke sini plak kalu ada rezeki lebih...

    ReplyDelete
  6. cantik nyerr..kalau buat wall dlm laptop cantik niee..

    ReplyDelete
  7. ala... ni yg nak pegi cari laut nih...

    ReplyDelete
  8. Kakzakie,

    mana pulak kka. I went to Bali last 2 yrs. Next year baru nak pegi lagi..heee..


    Oooo ini masa kat Phuket.

    ReplyDelete
  9. Dalila,

    insyallah one fine day, u akan sampai.. doa je lah yee..

    ReplyDelete
  10. Syariza,

    bila tak berrgelora memang lah seronok..hee..memang tenang.

    ReplyDelete
  11. tak sabar rasanya nak ke sana.

    insyaallah bulan dpan akan ke phuket & krabi...

    ReplyDelete
  12. Memang cantik pemandangan di Phuket tu! Saya belum sampai. Wes tuwek, lagi beratlah langkah!

    Wah, Yan kenduri di Selekoh, ya? (Maaf komen dalam ruang entri ini). Dekat dgn kampung saya tu. Kat kawasan situ memang ramai orang Jawa yang suka sangat beri bekal macam-macam bila kenduri, atau bila tak kenduri pun!

    ReplyDelete
  13. amboi yan, cantik2 pemandangan di phuket..membiru lautnya...tak rugi dpt ke sana..
    lagipun kat sana bnyk juga org melayu..tak rasa terasing..

    ReplyDelete
  14. "cantik nya pemandangan....eh,nak pegi bali lagi ker kak yan?"

    ReplyDelete
  15. Cantik! Tp anak2 kurang suka gi pulau.....rajin Yan gi jln2 ye n tq kongsi gmbr jln2 dia....... :)))))

    ReplyDelete

cliks..cliks