cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, October 7, 2011

Amcorp Mall jom jalan - jalan...

Last Sunday dalam pada tengah back pain dan pegel - pegel tu i and My Mommy dan bala tentera merayap ke Amcorp Mall sambil nak hantar CiLi and KakEcah balik. I terus teringin nak buat reflexology. Dah gian dah..

Sebelum tu kami merayap - raya dulu kat bawah. Cuci mata. Nasib baik tak cuci poket..heeee..
Asyik sangat depa. Entah apa yang ditengoknya.
Nasib baik i tak tergoda dengan cincin besaq ni..hee..
My Mommy hampir - hampir tergoda tengok banyak baju gurl kat sini.. Cucu pempuan kan ada sorang lagi..
Lepas tu kitaranag berpecah.. I and My Mommy with our plan. Reflexology.. ALHAMDULLILAH, no other customers there. Dapat lah buat. After me, My Mommy. Then i teringin lagi. I buat another one session. Bestnyaaaa...I took 2 sessions and My Mommy one session for almost RM95.
Saja je i tunjukkan muka buruk i masa berurut..heee..
Sementara i buat reflexology, these 2 makciks sibuk buat manicure..Ngadaaaa...Lepas tu kami decided nak soruu dulu..Terus keeee..
Secret Recipe..
Happy nak ngap..ngap..
Mine.

Bab makan semuanya ceria..

Sempat lak posing - posing..
Cantiknya waktu malam.. Banyak lampu lip lap. Emmm.. macam teringin lah lagi next week.. Tengok lah jadi tak jadi..

12 comments:

  1. Assalamualaikum Yan

    boleh tahan kena goda....yer
    selamat duit dlm poket

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. waalaikumusalam Bro Rozali.

    hee...tu lah kan..sebab at first tak de plan nak shoping. just nak urut kaki je..

    ReplyDelete
  3. syokkk nya refleksi...hihi kelakar tgok wajah yan

    ReplyDelete
  4. cool la gambo akak berurut..hihihi

    ReplyDelete
  5. kehkeh..kelakar tgk muka akak time urut kaki tu..hehe...

    ReplyDelete
  6. kelakar tgk muka masa urut kaki tu...geli ke????hihihi

    ReplyDelete
  7. saya mmg suka sangat reflexi kak.. esp kat apek ni...hee.

    buruk kan muka saya. ye lahh tak kan asik nak tunjuk muka come je..heee

    ReplyDelete
  8. Wahida,

    sakit kauuu.. nanti u kat Bali buat lah spa..sedapnyaaaa...

    ReplyDelete
  9. Heeee.. bukan geli MP..sakitttt..macam nak tercabut urat kentut..hee

    ReplyDelete
  10. badan rasa ringan lepas refleksi yek.

    ReplyDelete

cliks..cliks