cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, June 28, 2012

Terkujut i pasal blogger Zaharin

B a h a r i n   b l o g g e r   yang memeranjat kan i semalam.. terkujut i tetiba i terperasan fofular.. N3 beliau bertajuk 'T o p   5   F e m a l e   B l o g g e r." Thanks dear sebab mempromote blog akak yang tak seberapanya ni.. Jom tengok blog dia ni yee...

Bila belek2 hensem mamat ni. Macam pelakon (100% seiras..apa benerrr)  Kholidi Asadil Alam.. belek bebetul ye...
Anyway.. thanks...sekapal kita ek...



26 comments:

  1. Tahniah dah tersenarai sebagai blog diminati.. Seronok juga kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok pun ada, malu pun ada kak.. hee. Anyway thanks to him.

      Delete
  2. hebat tu.. lagi hebat dia orang kampung aku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lahh. bila dah baca, baru tau org kota rupa nya..

      Delete
  3. wah seronok kan bila org hargai apa yg kita tulis. ;D tahniah kak teruskan usaha!;D
    *saya pun mood terperanjat ada org list blog saya sebagai blog yg paling suka terjah. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. akak mmg terkujut sakan nih..

      oo ye ke.. blog paling suka terjah ye..

      Delete
  4. Replies
    1. alhamdulilahh.. akak berkarya selagi disukai..

      Delete
  5. Salam kenal.

    Terima kasih kerana sudi singgah dan komen di blog saya baru2 ni.

    Tak sangka ini blog popular rupanya. Tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal gakk..

      thanks sudi mai rumah saya yg tak seberapa ni..

      alaaaahh..tak fofular mana punn..

      Delete
  6. pergghh, tahniah..top 5 tu...
    hahaha..

    http://bahrain-info.blogspot.com/2012/05/apa-salah-ibu.html

    ReplyDelete
  7. tahniah kak......
    dah mcm retis dah......

    ReplyDelete
  8. Oklah tu ,bukan senang nak masuk top 5.
    Tahniah.

    ReplyDelete
  9. tahniah yan..
    semoga ianya menyuntik semangat lagi
    unk menulis :)

    ReplyDelete
  10. Waaaah... Tahniah, kakak... Tumpang bangga ni haa... :)

    ReplyDelete
  11. Sis Yan...Tiada gambar "ori" dipaparkan dalam blog aku.Itu permintaan Puan Bini. Dan Profile Picture tu memang gambar pelakon Indonesia yang agak seiras dengan diriku.Tapi dia lagi handsomelah hahahaha.Dan Filem/Sinetron "Ketika Cinta Bertasbih" itu adalah kegemaranku ( Adeh,dah terikut2 style cakap ustad Azam )

    ReplyDelete
  12. uishhh Kak Yan... ngetop gitueww

    Kak Yan pown my fevereto jugak, tapi... CiM kalau lapar taknak gi blog Kak Yan, nanti terliur ajer...so bila dah kenyang baru leh jengah blog Kak yan

    ReplyDelete
  13. Wahhhh selama ni saya duk komen kat blog yang glamer lah ye?
    (eceh macam lama je sebut SELAMA NI kekek).
    Anyway.. congrats.

    Pelakon? Sapekah? Huhhuhu.

    ReplyDelete
  14. macam kenal jer tuan punya blog ni...syabas ziyan

    ReplyDelete
  15. congrats kak yan.. musti seronok bila akak bila tau blog jadi top 5 kan.. keep up the good work :)

    ReplyDelete

cliks..cliks