cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, June 27, 2012

ALHAMDULILAHH.. kuatnya semangat Aiman..

ALHAMDULLILAH tadi sampai gak hajat nak melawat Kakcik Ella and Aiman.. ALHAMDULLILAH gak Aiman sedar dan memberikan response memberangsangkan.. SUBHANALLAH.. anak muda ini kuat semangatnya.. 
Ini gambar setelah dipindahkan ke Katil 16, ward 7B. Aiman bersemangat mengatakan dia nak ke Kashmir tahun depan.. INSYALLAH. Jadi Aiman kena tabah, cekal dan kuat semangat supaya cepat sembuh. Tersentuh hati i masa Aiman meminta maaf dari mamanya.. Mungkin dia merasakan kemalangan ini membuatkan mamanya berasa susah hati.. Macam nak nangis i tadi.. Sayuuu.. Sama - sama kita mendua'akan kesejahteraan Aiman..
Sebelum balik kami bergambar.. Akhirnya dapat jumpa Kakcik Ella di hospital.Sebenarnya minggu lepas sepatutnya Kakcik Ella datang ke kedai i. Tapi tak jadi. Dan kami jumpa di sini. Itu namanya rancangan ALLAH.. 

38 comments:

  1. Semoga aiman cepat sembuh...teruk ke kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teruk gak lah.. Keluarkan blood clot kat kepala dia.. Now ALHAMDULILAH..

      Delete
  2. Sy doakan semoga Aiman cepat sembuh... Amin....

    ReplyDelete
  3. semoga aiman cepat sembuh dan boleh lakukan aktiviti harian seperti biasa!

    ReplyDelete
  4. syukur alhamdullillah bila tgk aiman dah bukak mata n boleh senyum.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah n subhanallah! Relieved 2 hear this. Kalo x tuh dok tertnya2 keadaan aiman. Memoga speedy recovery..

    ReplyDelete
  6. syafakallah...semoga aiman pulih seperti sediakala....baru tau....dia accident ke kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Dil. Dia langgar budak naik basikal yg suddenly keluar dari lorong..

      Delete
  7. Allahuakbar ...

    semoga Allah berikan kesembuhan segera kepada Aiman,
    saya percaya ibunya kuat & tabah menghadapi dugaanNya ...
    InsyaAllah ...

    teringat baru sembang dengan pak enciknya ... rasanya dalam kehidupan seorang lelaki ada dua orang wanita yang selalu "tolong" risaukan keadaan diorang... seorang IBU dan ISTERI ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudah2an..kita cuma dapat berdua'a biar aiman pulih seperti sedia kala..

      Well..wanita ni superwoman..multitasking..

      Delete
  8. Alhamdulillah. Masa kakcik melawat, Aiman masih di ICU tapi dia dah mampu senyum. Sebak betul hati kakcik masa tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia budak kuat kak. kuat betul semangat dia..

      Delete
  9. Terimakasih kerana berkongsi gambar info dan perasaan. Syukur YAN kira jadi wakil para blogger. Syukur segalanya nampak terkawal dan AIMAN pun dah bleh senyum. Moga anak beranak tu terus tabah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh..ye ke.. I terpanggil nak pegi tu sebab mmg pada mulanya nak jumpa dah minggu lepas.. tapi tak jadi. tup - tup ke sini pulak.

      Delete
  10. Alhamdulillah Aiman dah bagi respon yang baik... Semoga cepat sembuh yer Aiman... Kuatkan semangat yer.. :)

    ReplyDelete
  11. apa citer exsiden aiman ni kak?? berlanggar ngan apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. langgar budak naik besikal.. tetiba muncul. aiman tak dapa mengelak lah tu..Then kepala terhentak lah tu. Tu yg ada blood clot kat kepala dia tu..Now ALHAMDULILAH..

      Delete
  12. nape sis kisah aiman ni..emm..sy tertinggal bus ni..huhu

    ReplyDelete
  13. ati pun menangis ni kak yan...sedih sungguh
    kuat betul semangat aiman dan ella

    kedua-duanya sangat hebat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ati mmg lah.. penyedihhh.. hee. tak pe.. depa dua kuat semangat..

      Delete
  14. lama tak blogwalking kak.. sy tak sempat online pun sekarang.. akak sihat? semoga aiman pun cepat sihat ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ok..ALHAMDULILAH..

      moga Aiman pulih seperti sediakala..

      Delete
  15. Salam kak. Sy lak rs sayu. Alhamdulillah! Allah perkenankan doa kita semua. Syukur tak terhingga. Aiman akhirnya stabil. Semoga Aiman sihat seperti sediakala.

    ReplyDelete

cliks..cliks