cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, June 6, 2012

ALHAMDULLILAH.. siap dah akhirnya,..

Memula nak start macam tak de mood je. Coz the color is not my favorite color.. hee.. ada boleh dah orang tempah nak color tu, kena siapkan color tu lah kann.. well ni lah nama dia idea.. Memang susah betul nak dapatkan mood nak buat color ni.. I tak berapa suka merah, that's why..
 tapi akhirnya siap..
 jasi macam ni..
 ingat kan satu pahar  je boleh buat.. tapiii...
dapat buat 2 pahar. yeahhhhhh.. ada satu lagi project fresh flower yang belum i N3 kan. wait ya...
***********************************************************

34 comments:

  1. Cantik je bagi akak merah tu.....kak pb pun suka kerjatangan mcm ni, suka sangat2.
    Pernah dulu pergi belajar kat kedai cina, buat beg dari manik la...tp setakat tu je, tak buat utk berniaga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo ye ke... bagus lahh.. well dear keep it up. dah belajar tu mmg kena buat lah.. sikit2 je amik tempahan.. suka2. lama2 nanti boleh buat duit...

      Delete
  2. Assalamulaiakum kak Yan..:)

    Tu diaaa....sekali dtg moodnya...mantapppp gitu...cantik pe!
    :):)memang kreatif!SUKA!...:)

    ReplyDelete
  3. Kakak suka merah Ya... cantik apa matching pula dgn warna putih menyerlah jadinya...

    ReplyDelete
  4. cantiklah kak yan...kreatif tau akak ni..

    ReplyDelete
  5. cantik...mule2 tgk nmpak cam rose idup je

    ReplyDelete
  6. cantik sangat kak yan!

    taknak buka kelas gubah ke

    ati nak sgt join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti2 lah ati.. alahhh buat simple2 je tuu.

      Delete
  7. Replies
    1. cantik!! akak tak minat merah ye...
      merah cantik la kak...hehe...

      Delete
    2. akak bukan tak minat cuma kureng je.. hee

      Delete
  8. Untung ada jejari yang sangat berseni...

    ReplyDelete
  9. Cantik!!.. Pandainya.. Suka warna merah ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak lah pandai sangat.. cuba bolehlah sikit2 tu.

      Delete
  10. Replies
    1. thanks.. tapi buka terlalu creative lah.. sikit2 je.

      Delete
  11. Assalamualaikum Yan

    nak mula jer susah kannn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Bro Rozali..


      memang betul tu. but now ok dah..

      Delete
  12. cantikk..tangan berseni ni buat apa pun menjadi..

    ReplyDelete
  13. Sama la yan...i pun tak suka ros merah..tak tau pasai apa tp bila tgk kaler merah dan hijau daun tu...bunga ros jd tak berseri...i suka ros putih...berseri dgn daun hijau..
    Anyways yg u buat ni cantik sgt..menarik jgk ya..:)
    Tangan tu yg buat mnjadi...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tang bunga, i ok lah. hee. tapi kalau benda2 lahh.. kureng je..

      alahh i buat yg simple je

      Delete
  14. Cantik juga kaler nie nampak menyerlah bila mix kaler putih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah dalam gambar ni mcm cantik lah pulak..

      Delete
  15. cantik jadinya bunga tu bila dah ditemani riben2...

    ReplyDelete

cliks..cliks