cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, April 22, 2011

Soalan Kak Aya

Foto Saya
sweet face in pink

Kak Aya tanya:
1. Kenapa anda berblog?

2. Berapa lama masa yang anda untukkan untuk blog setiap hari
3. Selama berblog, apa kah faedah yang anda dapat?

KENAPA YE:
1. suka nak masukkan photos our family.
2. senang nak ingat cerita apa yang terjadi dalam family.
3. kenang - kenangan.
4. tapi sebenarnya memula berblog pasal nak publish my minat macam di sini .

BERAPA LAMA YE:
Emmm lama wei.. asik bila dah log in ni.. heee

FAEDAH:
1. dapat member baru.
2. dapat jumpa in real life.
3. dapat share infos.
4. dengan blog lah maka saya dapat tau saya adalah pengidap arachnoid cyst in spinal cord. Rare case. 8 over 100,000 people in the world.
5. dengan blog maka hati saya dan sakit saya dapat dikongsi dan ini make my life happier lagi dan lagi..


ok Kak Aya.. Cukup ye.. Nice knowing u. INSYALLAH panjang umur kita boleh bersua. AMEEN.

4 comments:

  1. moga ceria2 selalu menggunakan masa singgang dengan berblog...

    syukran..klu Allah beri kita kesihatan yg baik sepanjang hayat..ameen

    ReplyDelete
  2. Yan - satu pengetahuan baru untuk saya ttg apa yang Yan sedang hidapi tu. semoga tabah menghadapinya.

    ReplyDelete

cliks..cliks