cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Monday, April 18, 2011

Award from Zatil.

Memula tak perasan yang sebenarnya i got award from ZATIL, sweet mommy. (suka tengok muka Zatil, sweetttt). Tapi this morning while scrolling down the shout box, i noticed tha message. Thanks Zatil. It's lovely.
Ada syarat ye.. Ok lah.. Akak try jawab.

About MYSELF
1. Selalunya orang cakap i ni sombong. BUT try me first. SOMBONG atau tidak..heee...Itu hanya anggapan orang bila pertama kali bersua sebelum bertegur sapa. I m very friendly person.. INSYALLAH mudah didekati..
2. Very ceria person. Tak suka meletakkan MASALAH to b the number 1.
3. Like shopping. HEAVEN.
4. Like TRAVELLING. Tapi so far dekat - dekat je.. (Punya impian ke Switzerland, Kashmir, dan Venice - INSYALLAH one day. Now i m exploring about KASHMIR).
5. Loyal person.
6. Peminat sinetron..
Ok lah cukup.. Nanti orang jemu baca hal i..

I akan tag kan ke 15 bloggers yang hadir memeriahkan my blog.
Ada lagi.. tapi mak tak larat.. Penat lah..

10 comments:

  1. Actually nak tag ramai lagi tapi tak ada link kat atas tu.. Kalau sudi, DaddyZiyyad amik lah..

    ReplyDelete
  2. Terimakasih banyak Bunda saya ucapkan atas pemberian Awardnya.

    Saya sangat senang dan terharu, karena Award yang Bunda berikan merupakan support bagi saya di dunia blogging. I really appreciated.

    Saya terima Awardnya dengan rasa suka cita. Sekali lagi terimakasih.

    ReplyDelete
  3. TQ Made kerna sudi terima.
    Salam buat familynya...

    ReplyDelete
  4. wah nama sy yg 1st.tenkiu2.sy terima awardnya.hehe..

    ReplyDelete
  5. terima kasih puan kutu sebab sudi terima.

    ReplyDelete
  6. uhuk uhuk, patutla asyik tersedak jer ghupeenyer nak dapat award huhuhuhu

    mekacih kak yan jasamu ku kenang dalam doaku cewahhhh hikhikhik :)

    ReplyDelete
  7. MAPPIAU, terima kasih sebab sudi terim ya.. anytime ok. no obligation..

    ReplyDelete
  8. akak, terima kasih yer sudi kasi award ni...nieza dah dpt dah nantila nieza masukkan nama akak yer...tq atas ingatan:)

    ReplyDelete

cliks..cliks