cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Monday, December 12, 2011

Fridge Magnet

Saja je kat sini i nak tayang pixs FM yang ada tersimpan dalam my draft. Recently i dapat 2 3 FM. Ada yang Hubby beli kan, ada yang NekCik belikan, ada yang i beli sendiri.. Ada yang frens belikan. Jom tengok..

Ni yang Hubby beli masa ke Guanzho. Jenis marble. I suka yang ni.



Yang ni dari Guilin. My Indonesian's fren, Ari Wardani ke Guilin dan belikan these FMs for me. Thanks dear.


Yang ni lak saja je i beli sendiri. Masa tu gian sangat nak beli FM. Nampak di KLCC, terus beli.. Saja suka  suka. Cantik gak lah kan..Sesuai sangat letak kat dapur kan.
Dua yang atas ni NekCik and family belikan masa they went to Gold Coast. Seronok lah sangat.. Cantik kan..
Yang ni pulak i dapat dari one blogger, Gina Manan. Lama dah dapat. Tapi tak sempat - sempat nak N3 kan.. TQ very much dear.. Sukaaa sangat.. Macam - macam lagi i dapat actually.. 
Ini pulak i dapat dari Mexico. Ex junior cum sedara gak lah. She is  staying in Mexico dan kawin dengan Mexican. Siti Hajar.. Thanks Cha.. I love them so much.
Ini pulak dari my sister CiRah yang dulu stayed di Amsterdam. She bought for me. Jenis marble tu yang i suka. Tapi kalau jatuh, emmm merana lah badan..

Tu lah some of the FM yang i dapat recently. But i noticed that some of collection ni ada yang  rosak. Some of the magnets sometimes tak function ok kan.. Then jatuh. I have many macam tu.. 

Some of my FM kat atas ni tertanggal magnet nya. Nak dapat kan magnet bentuk bulat - bulat tu memang susah. I sendiri tak tau nak cari kat mana. Puas bertanya - tanya kat mana boleh dapatkan magnet bulat tu. Then one day masa i went to IKEA, i singgah DIY shop and looking for magnet. Nak repair balik lah.. 

I cuma dapat yang macam ni saja. Pada i ok lah gak. Cuma tak berapa kuat je gam nya tu....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Last but not least, i dapat yang macam ni..heeee..jangan tersinggung ye.. just suka - suka...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
My bro in law yang bagi.. heee.. Anyway i still like it..Come - come kan..

50 comments:

  1. semua yang yan tunjuk kat atas tu... akak tak de lagi...semua cantik2

    ReplyDelete
  2. banyak nya FM akak... jeles saya.. baru ade bbep ketul jer..

    ReplyDelete
  3. comel2 FM tu semua...Saya baru jer nak kmpul FM ni..Dulu tak minat...

    ReplyDelete
  4. yg oz tuh sy ade.. sis pg sne n beli kn.. btw yg last ni mmg comey2.. sexxxay!

    ReplyDelete
  5. samalah kita Yan....pengumpul FM! Ada yg org bg ada yg beli masa gi jln2....tp yg sexy kt bwh skali tu x der lg...hehehe...

    ReplyDelete
  6. saya pon tengah cari magnet utk FM yg dah pecah2 magnet nya...

    cantik2 semua tu.. esp yg last.. hehehe...

    ReplyDelete
  7. shomel² la koleksi FM kak yan!
    plg comel, yg last..
    muahahhahahah...
    kerlasssss ghitu, jrg jupe n tgk!

    ReplyDelete
  8. Yan...hahahah... comel je FM yang last tu.. akak pun banyak simpan FM pemberian kengkawan... ada jugak yg di beli sendiri dari tempat2 yang dilawati...

    ReplyDelete
  9. kita berkongsi minat yg sama..
    yg last tu plg best..hihi

    ReplyDelete
  10. come2 kak!
    saya punya FM simpan dulu..
    kalo tampal pendek hayatnya ...almaklum ada 3 orang budak kreatif kat umah ni ....

    ReplyDelete
  11. meriahnya..seronok tengok..
    memacam gmbar ye..

    ReplyDelete
  12. banyaknya fm akk...tp yg plg saya suka fm telur & yg cekci tu..peweetttt

    ReplyDelete
  13. banyaknya fm akk...tp yg plg saya suka fm telur & yg cekci tu..peweetttt

    ReplyDelete
  14. Nice collection. Kalau sy kena simpan dulu sbb ada peminat cilik yg suka cabut Fm ni dpd tempat asalnya..hehe

    ReplyDelete
  15. comel nyer kak!
    nnt kalu akk g jln2 nk kem bli kn FM bleh?

    ReplyDelete
  16. Jelesnyaaa...semua yang U tunjuk tu, I tak der lagi kecuali Bandung. Tapi FM yang last tu, awww mengancam betul !!!

    ReplyDelete
  17. wahhh..byknye koleksi fm...sy ade bape ketul jek tak sampai 10 kot..huhuhu

    erkkk..yg last skali tu..seksi yo!

    ReplyDelete
  18. semua dari oversea....

    suka gak p kedai DIY... hehehe

    ReplyDelete
  19. kakkk nak satuu..hikhik..cumillah yg kangroo tuh..tapi yg tak thn yg last nyer fm..hikhik

    ReplyDelete
  20. hahahhaa..FM Red Light District Amsterdam tu mmg best...ekekekeke

    ReplyDelete
  21. Alaaa kak kasihredha, semua tu org bagi banyaknya....

    ReplyDelete
  22. Kak Yong insyallah nanti banyak lah tu..

    ReplyDelete
  23. MP,

    kalau suka berjalan, sure suka kumpul FM.. start form now.. seronok nanti.

    ReplyDelete
  24. Ooo ye ke FM. akak pun suka yang bawah sekali tu..heee

    ReplyDelete
  25. Kak Ani,

    betul tu.. yg best tu kalau ada org belikan..hee

    ReplyDelete
  26. mmg susah nak cari magnet tu Mulan.. I senddiri tak tau kat mane nak cari. puas gak google. tak de.

    ReplyDelete
  27. Dela,

    ada lah sikit.. pelan2 kumpul.

    ReplyDelete
  28. Kak Anie,

    yg last tu my bro in law yang buat dajai.. dia ingat saya tak nakk..he

    ReplyDelete
  29. Anim,

    i rasa semua blogger punya minat yang sama tang FM ni. betul kan?

    ReplyDelete
  30. Hee..bagus gak perancangan SZ tu..tunggu dulu ye..

    ReplyDelete
  31. Azi,

    kalau u biasakan, sure lelama ok.. cam anak i gak. kena selalu tegur lah...

    ReplyDelete
  32. INSYALLAH KhaiRin.. I will remember that. then now bila jenjalan kena fikirkan member blogs.

    ReplyDelete
  33. Ita,

    alhamdullilah banyak yg dibelikan oleh member dan family.

    ReplyDelete
  34. Dilla,

    pelan2 kumpul. sure nanti banyak..

    ReplyDelete
  35. ALHAMDULLILAH, rezeki org bagi Dwaty.

    ReplyDelete
  36. Ati,

    akka masih berhutang dgn ati ni.. tak pe. nanti akak ganti ye..

    ReplyDelete
  37. Wan,


    alaaa ada satu je lah..he. nnt akak ke sana, i bagi satu kat u.hee

    ReplyDelete
  38. hahahahahaha....!! yg last tu, tkley bla r, aunty...! tersedak kite yg tgh mkn sambil usha2 blog aunty ni... hahaha...! btw, mmg tomey2 je smue... hahahha..!

    ReplyDelete

cliks..cliks