cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, July 3, 2012

Sakit kaki??Minum lah Flexsa..

Tajuk tu kemain promote lagi.. Welll..Dua tiga hari ni mood merudum.. Macam malas je.. Tak tau kenapa.. Maybe i feel bit uncomfortable dengan my kaki.. Well after back from  K a s h m i r, i macam tak kesah sangat nak makan ubat balik. Sebab masa tu kaki dah sedap sangat rasanya..But then masa di Bandung i noticed  i had swollen feet.  Maybe lahhh coz of tak makan ubat balik.. .. Then hari ini i decided to go back to all the procedure. kena makan ubat balik. Tengok je lah apa  yang i  kena   makan at    "m y   h e a l i n g   o p t i o n ". Memang lah rimas kan kalau nak kena makan ubat je kan.. Tapi once i fikir balik, ubat yang i makan tu semuanya sedap rasanya.. So, makan je lahhh.. and hari ni masa lalu di Guardian, i bought something menggantikan glucosomine. Just wanna share with guys.. Mana tau ada yang sakit macam i.. Memang mujarab..
got  30sachets. One sachet per day. 
sedap rasanya.. Rasa orange. 
so for those yang ada joint problem, boleh lah minum Flexsa.. Well kita ni cuma perlu berusaha.. ALLAH will do the best for us... Kalau tak mujarab, cuba yang lain. Dont give up..
***********************************************
 Volume 7, Book 71, Number 582 :
Narrated by Abu Huraira
The Prophet said, "There is no disease that Allah has created, except that He also has created its treatment."

26 comments:

  1. mencuba dan berusaha itu perlu kan akk ;)
    jgn ashik berserah aje ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ieda.. And alhamdulilah now better. tak perlu bantuan org untuk berjalan..

      Delete
  2. Assalamualaikum Azian

    moga cergas semula...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Thanks mulan. dah sembuh dah.. tapi mengada2 tak makan lagi..

      Delete
  4. Mmg seksa kalau sakit kakikan...
    Cepat sembuh yee..n selamat malam...

    ReplyDelete
  5. semoga cepat sembuh kak........
    mkn ubat selalu....... InsyaAllah......
    bertambah2 sihat hendaknya......amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Remy.. INSYALLAH.. ni tgh makan ubat ni. hee

      Delete
  6. Kalau nak mudah, cari yg dalam bentuk tablet. Rasanya ada kat farmasi... Kordel Glucosamine...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu i makan tu. but then tukar yg ini.. sebab lebih cepat kesannya.. anyway, dua2 ok..

      Delete
  7. Timakasih kak yan, bleh la ai rekemen kat bondaku.. Tabarakallahu feeky, syafakillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minnawa minkum... INSYALLAH.. cubalah diberi pada bonda you. Syafakillah syifa'an ajilan...

      Delete
  8. boleh beli tuk my mum ni..smoga ade perubahannye nnt..aminn

    ReplyDelete
  9. patutlah 2,3 hari rumah yan bertutup..heee. get well soon, insya-Allah

    ReplyDelete
  10. cuba dan berusaha untuk mencuba dulu kan kak..pastu tawakal dan berdoa..

    ReplyDelete
  11. ni untuk backpacker jalan2 jauh sengal kaki boleh ke kak yan?? hehehe


    kak yan jalan2 pon jaga diri tau!!! take care...moga2 cepat hilang swollen tuu

    ReplyDelete
  12. skrg ni dana try mkn blackmores utk yg joint problem,., lutut skt sgt , brt dh bertambah maklum...itu yg sibuk nk kasi turun ni kak..

    nk try gk lah flexsa nih...mana tau berhasil

    ReplyDelete

cliks..cliks