cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Sunday, July 15, 2012

Lunch at TGI's Friday and shoppingggg at Metrojaya.

Last friday, was a busy day. Tapi dalam pada busy day tu sempat lagi menyopping.. Alahhhh..Chef CiJu tu sibuk sangat nak menyopping...Langsung ajak i.. So, two of us ke Metrojaya, The Curve. Sampai je terus kami went for lunch. Tapiiii..mata melilau sana sini.. SALE u sana sini..Tersinggah lah di Charles and Keith. First time guna C&K ni masa we all traveled to  S i n g a p o r e   a n d   b o u g h t   h a n d b a g  there. Then kalau tak silap, 2011 or maybe end 2010, C&K bukak kat Malaysia..I just fall in love with this handbag..
cantik tak..New arrival.
Ok ke...i just suka. Not sure nak beli ke tidak. Chef CiJu bising coz i asyik with my back pack. She said please buy one for Raya.. Well.. still thinking. nak beli ke tindak.. So, ok ke kalau i sambar ni?? Dalam RM200 plus jee.. The rest now C&K ada SALE.sampai 50% gitu...Gi lah serrbuuuu..
 Ok lah kita cite pasal our lunch at TGI's Friday ye.. 
 Chef CiJu punya..segarr..
 My Cafe Latte.
 Nachos..but still mine is good..
 Salad.. I sorang yang menghabiskan nya..
 Specialty kat sini, Ribs..yummmm....Licingg..We spent about RM150 here.. Kenyang dan terus gi shoppinggg.
 Singgah sini sebab nak belikan compact powder for Miz PiJa. Dia pesan..Tapiiiiiii..i pulak yang sambar gakkk. Tu gambar tengah cuba compact powder Chanel. Sebelum ni guna Dior..
 Akhirnya i took compact powder and lipstick.. Wellll...heee.
Sebelum ambik kereta kat Royale Bintang, Chef CiJu sambar cake di Chocolate.. Emmmm..Kami terus balik sebab nak buat macam - macam lagi. Nak buat groceries sebab ada kenduri besok.. heee..Ok see yaaa.. Nanti cerita pasal kenduri ye..
*************************************************

34 comments:

  1. Oooooohhh...before kenduri tu dah gi TGI ya..hahaha..terlupa pulak nak tanya kak yan semalam pasal buat nachos tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye lahh.. sebab chef ciju lah.. sibuk nak cari baju.. tu yg unplanned ke sana..

      oo nachos tu ke.. nak tanya apa ek?

      Delete
  2. nice handbag :))..ribs tu pulak sedapnyerr, yummm

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo ye ke..eemm akan dibeli maybe..

      ribs tu mmg walla..

      Delete
  3. cantekk laa hndbag tuuu..... sgt cun!! :) boleh buat raya hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yezzaaa..cantik yee..Emm bakal disamabr maybe..

      Delete
  4. nice handbeg n the colour tooo....warna apa ye
    maklumlah rabun warna
    mcm warna coklat bata..or orange bata (adakah????) :)

    ReplyDelete
  5. cantekkk kak hbag tu! ok sgt rega dia.... p cepatt amik..saya suka sebab nampak besar boleh isi macam2 ... bak kat pak enciknya klu henbeg mama tu cari anak gajah pun jumpa :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu suzi..yg myebabkan bag kita besar tu, depa2 tu lah.ada segala mak nenek kan..heee..

      Delete
  6. woaahhh... best nya.. mmg cantik handbag tu mcm kak kasih cakap..

    ReplyDelete
  7. wah ... dah soping raya dulu ke sis yan?

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. i dah lama dah weiii.. hee... tak now dah malas dah.. back pack je lahh...

      Delete
  9. Cerita pasal C&K ni...i pun singgah kat KLCC sabtu hari tu..memang tengah sales..i nampak jgak handbag yg dlm gambar tu ..memang nice sgt2 kan..ada satu i duk perati jugak nii...duk pikir untuk raya jgak..hehee..org pompuan dari liptik sampai ke handbag semua nak lebih dari satu kan? i tak tau la org pompuan lain tapi i ni memang gitu lahh...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. well, fitrah perempuan.. alhamdulilah masih lagi diberi nafsu seperti ini. heeee... cuma tka perlu berlebihan. betul tak? sesuai dgn kemampuan kita. then kita happy.. itu paling best..

      Delete
  10. bertambah seri ler besok..... kenduri ngan bedak baru....... he3....
    handbag tunggu raya baru bawa kuar kak yan.......

    ReplyDelete
  11. ok kak approved! sambar beg tu..sambar:))

    ReplyDelete
  12. handbag cantikk...makan sedapp..terliur plak ngn salad tu..;)

    nnt story2 pasal kenduri yek..;)

    ReplyDelete
  13. Salam Yan...ari tu ke JPO tapi tak sempat ke Charles & Keith...menantu je sempat ke sana...

    Tak pernah sampai lagi ke TGIF...hehehe...teringinlah juga...

    ReplyDelete
  14. handbag raya kak :)

    adoi, terliur pulak tengok makanan tu :)

    ReplyDelete
  15. assalam..bestnya berjimba2 dan bershopping sakan kat curve..

    ReplyDelete

cliks..cliks