cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, January 3, 2012

Noodle Station with the gang

Ingat lagi tak one resto yang pernah i ceritakan di sini. Only Mee. Resto yang terdapat di SACC pada i lebih kurang sama dengan Only Mee. Resto yang i pegi ni adalah Noodle Station. Sama level dengan Only Mee. Sama level dengan Uncle K. I m very sure orang Shah Alam dah biasa dengan all these restos.

Well, i just wanna share with u guys about this resto. The menu i thought at first tu only noodle lahh.. Wellll.. macam - macam ada. Western pun ada u..
The choices memang banyak..
This drink memang nampak besar kann. Lemonade.Sebenarnya alahaiiii..kecik sangat. Sedap sangat..I suka this resto sebab presentation drink dia tu memang baguss sekali.RM4.90.
Mine.. Honey Lemon Tea.. Maklum lah sore throat. RM4.90.
Noodle ni diorder oleh Mem Sue. RM8.90
Mine Chicken Noodle Pastarami RM8.90.. Laaa.. rasa macam carbonara lah pulak.. Rasa muak gak lah..
Yang ni pun sama. Bezanya hanya yang ini daging.  mine chicken. Beef  Pastarami - RM9.90.
We just spent around RM67.00 for the food. Ok lah..I love the drink kat sini.. Presentation nya memang cantik - cantik. Sayang sekali i tak sure masa loading gambar - gambar kat sini, some of the pixs macam terdelete. Ni je lah yang ada.. Apa - apa pun kira makan kat sini kira ok lah..
***************************************************************
Narrated by Sahl bin Sad
Allah's Apostle was offered something to drink. He drank of it while on his right was a boy and on his left were some elderly people. He said to the boy, "May I give these (elderly) people first?" The boy said, "By Allah, O Allah's Apostle! I will not give up my share from you to somebody else." On that Allah's Apostle placed the cup in the hand of that boy.
Hadith Al Bukhari 


12 comments:

  1. salam kak yan.. tun pernah pergi noodle station kt KB mall.. noodles dia ok laa, tp air dia mmg sedap! comel2 pulak tu. cuma x puas minum sbb sikit. hihi

    ReplyDelete
  2. tak pernah pi.. kat sini pon takde.. tengok macam best je semua menu tu..

    ReplyDelete
  3. Tergoda tengok mee yang macam cabonara tuh..

    I penah lalu situ rasanya dulu..

    ReplyDelete
  4. sedapnya tgk gambar mkn ni kak memang betulx2 buat saya terliurla..:)

    ReplyDelete
  5. den pon tergoda ngan drinks tuh semer, sis... sanggup lepak lelama semata2 nk menikmati minuman depa... mmg tebaekkk!!

    ReplyDelete
  6. kt Alamanda pn ada noodle station ni.....mula2 makan pun sama cam Yan, k.ani ingat cuma ada masakan jenis mee jer....hehehe....

    ReplyDelete
  7. dulu kat k.trgnu pon ada restoren ni..air dia mmg sdp2.tp ntah kenapa..restoren ni dah tutup pulak.

    ReplyDelete
  8. pernah makan kat sini and yess air dia mmg best....

    ReplyDelete
  9. Rasanya macam pernah nampak noodle station ni kat alamanda. Tapi tak pula tergerak nak masuk. Tak pe lepas ni kalau ke sana, nak singgah. Nampak sedap mi tu

    ReplyDelete
  10. Lepas ni boleh la Ella try kedai ni sebab Yan dah cakap sedap. hihihi.

    ReplyDelete

cliks..cliks