cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, January 12, 2012

Dapat FM dari Kak ..........

Hi guys..semalam i  'm e n a n g i s'  kan.. But hari ni i m so happy.. Someone mailed to me..Heee..Sayang kat akak. Thanks ye kak. Sangat - sangat - sangat appreciate. ALHAMDULLILAH.. Rasa masa ni nak pegi kat akak and give u hugsssss..
 Mentioned kat FB cakap nak bagi FM..
 I dapat FM ni..Dari Vietnam.. Cantikk...
 Dapat ni gak.. Dari Sarawak.. Comell.. I like this kinda FM.. Macam senang je.. For sure tak rosak..
And this.. Kan akak ni baru je pegi ke Korea.. Nak tau sapa dia kannnn.. THANKS to Kak 
K A S I H R E D H A...Thanks for the ingatan kasih ye kak..INSYALLAH nanti saya nak balas balik...FM dari mane ek?????heee..Tungguuuuu....
********************************************************
Narrated by Abu Huraira
The Prophet said, "O Muslim women! None of you should look down upon the gift sent by her she-neighbour even if it were the trotters of the sheep (fleshless part of legs)."

Hadith Sahih Al Bukhari. 

12 comments:

  1. Memang seronok menerima cederamata sebagai tanda ingatan. Rasa sangat disayangi. :)

    ReplyDelete
  2. ye lahh kakcik.. All kakaks kat sini saya have a feeling like macam kakak saya je..Pd kakcik gakk..

    ReplyDelete
  3. bertuah kak yan dapat FM
    dari kak kasih...jeless..hihi
    guwau jeh..tu mesti nk pujuk akak kan :)

    ReplyDelete
  4. owh.. geng2 pengumpul FM ye.. =) mmg seronok bila terima hadiah, walaupun kecil2, tp tanda ingatan yg penting kan =)

    ReplyDelete
  5. Hmmm...sukanya dpt FM... kat rumah ni tukang belikan kami FM ialah cik abang tu... kalau dia pegi oversea... dialah yang membelikan untuk kami....seronok

    ReplyDelete
  6. kak kasih memang baik hati saya pun pernah dapat juga FM dr kak kasih.

    ReplyDelete
  7. Seronoknya Yan dapat FM. Hadiah yang kecik membawa seribu makna kepada orang yang menerima. Semoga terubat kesedihan semalam ye..

    ReplyDelete

cliks..cliks