cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, January 26, 2012

Lunch at Garden, Mid Valley

Semalam i and Chef CiJu went to Mid Valley.. I ada tujuan nak ke sana. Sementelah kan masih lagi celebration Chinese New Year ni.. So sale masih ada lagi kan... Sure lepas ni kena tunggu 2 or 3 months lagi baru ada sale. I pun berpendapat kena lah mencari juga.. Bila tiba waktu makan tu, sure lapar lah perrut kan...Maka kami ke  G a r d e n  . I pernah ke sini with my boys.
Chef's Mushroom Soup - RM10.90 for Chef CiJu.
Sedapp air ni..I took Iced Honey Lemon - RM5.90 dan Chef CiJu took Iced Peach Tea - RM5.90
I took Spaghetti Carbonara - RM18.90
Chef CiJu pilih Chicken Teriyaki - RM18.90
Dari tempat kami makan ni nampak The Garden.. Shopping place..Tapi dapat menahan nafsu..heee..
Cantik kan the interior.
Tempat ni macam lift for food yang sudah dimasak di kitchen bawah.
Nampak tu???
While we were eating one of the waiter came to us and shuffled the angpaw and asked me to pick one of it. I dapat. Ni lah hadiah nya.. Limau sebijik..
Saja nak tutup muka yang sudah semakin memboyak ni.. Aduiiii.. Bulan depan nak travel.. For sure, makan lagi.. Lagi sedap makan kalau travel.. Main belasanh jeee... ALLAHHHH...Have to do something lah kan..heee...Ada 3 trips menanti di depan..heee.. Feb for 5 days, April for 9 days, and June for 5 days.. Eh.. tak nak cakap dulu.. I ke sini pun sebab ada tujuan bagi travel ni lah..hee.. Tungguuuuu....
*********************************************************
Narrated by Sad
I was one of (the first) seven (who had embraced Islam) with Allah's Apostle and we had nothing to eat then, except the leaves of the Habala or Hubula tree, so that our stool used to be similar to that of sheep. Now the tribe of Bani Asad wants to teach me Islam; I would be a loser and all my efforts would be in vain (if I learn Islam anew from them).
Sahih Al Bukhari 



18 comments:

  1. rasa2nya dah dapat teka bulan 4 nak gi mana :))

    ReplyDelete
  2. heee...syyyyy..jangan bilang siapa 2 ye kak..surpriseeeee..heee

    ReplyDelete
  3. everymonth travel..mesti bestkan..hehe

    jom join teka teki di blog JS manalah tau jadi pemenang..hehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Yan

    wahhhhhhhhhh....melancung lagi...

    ReplyDelete
  5. kak yan... seronoknya nak travel. btw.. bangle baru tu nice. nmapk mudo sokmo.. hehe

    ReplyDelete
  6. jemarisuri..bukan every month ye.. pengsan i kalau every month..heee

    ReplyDelete
  7. walaikumusalam Bro Rozali..

    ALHAMDULLLILAH..

    ReplyDelete
  8. Cyana,

    memang teruja gitu..heee

    oo tq ye. sesekali dia macam meroyan..hee

    ReplyDelete
  9. Nice interior tapi gelas air tu kurus sangat, 3kali sedut dah sampai ke dasar, huhuhu...

    Bon Voyage dear sister.

    ReplyDelete
  10. kak, bulan feb ni akak ke Bali kan? pas tu nak gi mana? kashmir yer...

    apapun, enjoy ur holiday kak...jgn lupa beli fm utk saya...hehe...

    ReplyDelete
  11. tak tahan la ngan blog u ni yan, aiseh... terliur aje :)

    ReplyDelete
  12. hamboiiiiii......
    kak, nak g mana tuhhh????
    memboyak ek???kite lagikk laaaa....bam2 sgt dah nihhh...adoyaiiii

    ReplyDelete
  13. Banyaknya travel tahun ni. Ni yg asyik dok mengira kalender

    ReplyDelete
  14. Bln depan nak g travel mana kak...mesti tmpt bestkan..

    ReplyDelete
  15. nnt bley try mkn cni..huhu
    bestnya nk travel..:P

    ReplyDelete
  16. waaahhh, bestnya.. nak ikut..!!

    chicken teriyaki tu mesti best, tak pernah rasa..

    ReplyDelete

cliks..cliks