cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Monday, June 13, 2011

Only Mee at SACC Mall

Since tak ada maid ni memang asik makan luar je lah.. Chef CiJu pun tunjuk belang malas nak masak selalu.. Tapi tidak lah sampai setiap hari or setiap malam...Minggu lepas, Chef CiJu gantung apron dan ajak makan di Only Mee di SACC Mall. Diarang buat fresh noodle. Kat situ lagi. Cuma i tak sempat nak amik gambar lah.
The entrance. We sat outside.
My Teh Tarik.. Memang sedap beb.. Kalah mamak..- RM2.00
I also took cold drink. Honey Cucumber . Pun sedappp.. Sedap je tekak. Sejukkk...- RM5.50
Cream Soda Ribena - RM5.50
Spaghetti Bolognese for Abang 'Imran.. Tak boleh tidak..- RM7.90
Prawn Mee Udang - RM8.50 for Abang Ayip.
Green Curry Chicken for me - RM7.90
Honey Roasted Chicken for Chef CiJu and Abang Luqman - RM7.90
Fish Ball Mee Klang for Abang Irfan.- RM7.90
We also took Dim Sum.
Inter frame ..boleh???

Semakin ada anak ramai ni, i berdoa agar semakin bertambah lah rezeki kami. INSYALLAH.. Semoga kami bertambah ceria dan berbahagia sambil membesarkan badan..hee..Ooo btw, kalau u ada discount card Only Mee, lagi best. Lebih kurang 20% cam tu..berbaloi - baloi u..

Sambil menikmati keindahan Blue Mosque on the way back..

31 comments:

  1. salam kak..ni no yong ya..

    0137049413..akak msg ya..kalo call kang terputus2..hp yong bateri kondem hehe

    akak nak brapa ketul sabun..3 ktul ka?

    ReplyDelete
  2. esok akak cuba call yong ye..

    akak ni bab nak isi2 form ni mmg berat betull.. nanti kita cite. k...

    ReplyDelete
  3. aduhai....terus lapar tgk makanan2 tu. Tgh2 malam plak tu..huhuhu.

    ReplyDelete
  4. ni makan sakan anak beranak ni....ehehe...

    ReplyDelete
  5. Assalam Sis..
    Uuuuisssskkk keluarga beso makan pun kena beso ler yea kak....hehehehe

    ReplyDelete
  6. cenonet jek mangkuk dia..hehe
    dkt tkt berapa tu kak yan..cam best jek..

    ReplyDelete
  7. Dim Sum tu mcm sedap jer...harus gi cube ni..

    ReplyDelete
  8. Apalagi Leez, p saja lah kedai makan. kalau kat KL ni 24 jam tpt makan bukak.

    ReplyDelete
  9. Awe,

    dim sum cam ne ye.. eemmm cam ne ek..hee.. macam bebola ikan or seafood then wrapped dgn mcm kulit popis lah canm tu..

    ReplyDelete
  10. Sha..

    kami memang selalu sakan oii...

    ReplyDelete
  11. Ok lah Ain..

    i suka.. yelah bagus tu kann main kukus2 je

    ReplyDelete
  12. "kak yan..makanan kat only mee ni nampak hebat2 kan,tentu sedap...nanti bila2 nak try jugak..ingat tadi only me...kak yan sorang jer kat sacc tu..rupanya nama resto.."

    ReplyDelete
  13. heee.. terperangkap dek nama ye Piasara..hee..
    ok lah food dia..akak suka gak..

    ReplyDelete
  14. Cik Sue,

    nnati akka nak ubah lah..keluarga besar, makan sikit je..ok takk..hee

    ReplyDelete
  15. hebat2 makanan tu kak
    ati tak pernah makan yg dlm
    bekas2 tu :)

    ReplyDelete
  16. makan apa yang tak best hyazz. cuma makan ubat je tak best..hee

    ReplyDelete
  17. Yang dalam bekas tu dim sum ati..

    then nasi2 dlm bekas tu kira macam clay pot lah..

    ReplyDelete
  18. bila takde maid ni,
    kekangan utama nak basuh periuk belanga pinggan mangkuk pas memasak/makan...
    kalo takyah basuh mmg syok je nak masak2...eehehe

    ReplyDelete
  19. Sz,

    alhamdullilah bebudak yg ada di rumah ni ringan tangan.. tapi akak pun kena ringan mulut lah mengerah.. hee

    ReplyDelete
  20. aloorrrrrrrrrrr sedap2nya menu .. baru lepas makan roti bakar .. lapoor balik huhuhuh

    ReplyDelete
  21. kena makan berapa RM baru boleh dapat diskaun card tu?

    ReplyDelete
  22. Ieda,

    roti bakar apalah sangat kan..hee..

    ReplyDelete
  23. Daddy Ziyyad,

    apply saja lah.. boleh dapat..

    ReplyDelete
  24. sejak pindah rawang ni...sangat2 jarang gi sacc mall..singgah pon hanye kat alam sentral jer...

    ReplyDelete
  25. salam yan...unik la bekas makanan tu...mcm acuan bengkang...first time tgk...sedapnya nmpk dim sum...i luv chinese food....dim sum tu healthy food tau...tak dak goreng goreng...santan santan....steam saja...he he...

    ReplyDelete
  26. ayorrkkk sume gambo2 makanan bisa mengeletar ini perutttt hahahahaha

    ReplyDelete

cliks..cliks