cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, June 19, 2013

Photos that you can not find anywhere in world..

yeahh..only in India i guess... hebat depa ni..

sekurang - kurang nya this owner ingat akan safety kann..

ha..haa..haa... eeemmm... boleh pakai idea ni..

sure orang ni pergi solat di masjid.. takut slippers dia hilang better dia lock gak dgn bicycle dia. heee..

he's really care about environment... Mesra Alam betul.. sangat tak membazir..

hee..heee....

Ya ampunn... sadis nya.. ALHAMDULILAH bukan My Daddi...

46 comments:

  1. hahahah!!! terhibur saya pepagi ni tengok entri akak!

    ReplyDelete
  2. Salam kak yan....haduh!gelak atie tgk gambar2 yg kak yan post ni...tp yg gambar last tu,sedeynya.Syian kat anak tuh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam dear...


      Tu lah I pun kesian..heee..sadis..

      Delete
  3. yang kepit anak tuh tak menahan. sanggup haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ha punya laa tak moo anak lari masa tangkap gmbar ...ha ha Ada org cam ni yek!

      Delete
  4. laaa..gambar yang last tu..cian budak tu!!
    takut ank tu lari..takut punya pasai bt cm tu..ishh..ishh..ishh..heee

    ReplyDelete
  5. Macam-macam hal yg boleh kita senyum dan ketawa Yan...

    ReplyDelete


  6. curik basikal dapat free gift selipar. hehehe

    ReplyDelete
  7. Gamba lain, bt sy gelak sendiri. Gamba last tu, masya-allah!

    ReplyDelete
  8. YaAllah!Gambar lain sumer lawak.Yg last,Nauzubillah

    ReplyDelete
  9. Kelakar2la gambar2 ni...Tergelak saya kat opis...

    ReplyDelete
  10. paling tak tahan gambar last tuh... ampeh nyer bapak

    ReplyDelete
  11. He he he kelakar habis gambor ni. Puan Azian yang ambil gambor ni ke?... :)

    ReplyDelete
  12. Gambar no 1 yang kat keretapi tu. Hebat hebat. Hehe~

    ReplyDelete
  13. Jangan la ada blogger yang kemaruk nak snap gambar, buat cara mcm dalam gambar last tuh... Parah!

    ReplyDelete
  14. yan..gambar2 ni semua penawar stress...heee

    ReplyDelete
  15. di India semua pun boleh....hahaha...

    ReplyDelete
  16. hahahahahhaa yang last tuh x leh belah la kak yan! sanggop tuh. asal boleh je..

    p/s:assalam, kak yan sihat? lame tak kesini. lama jugek tak on9 blog. hope sht2 sokmo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye lah. Melampau kan..


      Tu lah.. awak pun dah lama akak tak nmp online...I m ok.hope u too.

      Delete
  17. betol... foto yg last tu memang la takleh tahan... sana semua pon boleh..

    ReplyDelete
  18. yang atas2 tu lucu juge tengok..
    tapi yang last tu.. Allahuakbar..!!

    ReplyDelete
  19. macam2 perkara yg pelik berlaku setiap hari.......

    ReplyDelete

cliks..cliks