cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Sunday, June 16, 2013

Miss You.....Dal Lake, Kashmir

My kashmiri fren sent this pictures.. mengingatkan i suatu masa dulu.. now kashmir in summer..so, kalau naik shikara di Dal Lake.. sure seronok...sayang nak delete all the pics yang dia bagi kat i.. so enjoy je lah ye..

you can see Zabarwan Mountains. 

20 comments:

  1. bestnya kashmir..
    sis, kalo ada plan mau jalan2 lagi..
    sila ajak ye~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure... just we need to find cheaper flight to Delhi.. INSYALLAH..

      Delete
  2. Cantiknya pemandangan tasik berlatarbelakangkan gunung ganang

    ReplyDelete
    Replies
    1. indeed..kalau experience yrself lagi lahh..

      Delete
  3. seronoknye pergi jalan2 kan.. boleh tenangkan fikiran..emmm^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yess... then gain experience.. mmg seronok..

      Delete
  4. Sis Yan..klu Ada trip nak join jugak laa...tp bgtau dulu RM nyer yeaa...he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo sure.. tapi flight ke sana kalau MAS tu dalam RM1800/1900.. then delhi / srx dlm RM300..cost package arnd RM1500 - 1700.. cam tu lahh..

      Delete
  5. best nyer kalau dapat gi sini jugak kan

    ReplyDelete
  6. Suka tgok scenery kapal2 tu..lawa...seronoknya dpt travel around the world!!

    ReplyDelete
  7. salam kak

    bagusnyaa kawan akak disana .. kirim pic2 kenangan nie
    cantik2 .. saya tumpang tgk je kak huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam dear..

      yess. keep in touch always.. diarang suka sent thru whatapps..

      Delete
  8. insyaAllah..ada rezeki mesti akak dpt kesana lagi

    ReplyDelete
  9. oh indahnya kashmir.... untung kak yan dapat disan... dan untung jugak jugak pada remy sebab kak yan sudi berkongsi cerita...cantik sangat tempat tu.....

    ReplyDelete

cliks..cliks