cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, March 4, 2011

Third Annual Dinner at Concorde Hotel.

Diam tak diam, now our company almost 11 years umurnya. Malam semalam merupakan the third annual dinner yang dapat kitarang anjurkan di Concorde Hotel. Kalau last year ( di Concorde Hotel gak) kita tak ada any theme. But, this time kita buat Arabic Theme. Biar gempaq sikit.. Tapi i rasa ok kot buat our staffs. Yelah... the simplest, jubah.. ok lah tu.. So, biar gambar bercerita lah ye..
Mak daras terdiva..hee..
Rata - rata food nya cam sama je macam last year. Teruk gak.. Last year charge per head, RM 80++. But this year RM65++.
Memula kitarang terpisah dengan two big tables. Tapi kitarang requested One area just for 24 of us. Biar tak kacau other guests.
Penyeri our kedai.. Jang Ayep.
Our staffs di Kedai Canggih Bukit Tinggi.
Oyster yang jadi kesukaan ramai.
Anak dara ni mencuba oyster for the first time.
Tak berapa sedap. Masam sangat dan banyak sangat black pepper.
Sporting betul Nadia ni.. Siap bertutup - tutup muka lagi.
Masa tengah sibuk berposing - posing tu, life band dari Indonesia datang ke area kami. Sambil nyanyi lagu birthday. We made surprised for Mem Sue. Yang ke..ttuttttt..Then lepas potong cake, this group tanya nak request lagu apa. I cakap. lagu padang pasir.. Maka scene di bawah jadinya..
Diarang bergelek se.. Gamat area kami..

Sebagai penutup, i amik dessert.
Sebelum bersurai kami gambar reramai kat area ni. Waiter lah jadi mangsa kami.
3 shots from us.
Tak cukup dengan di dalam, kami hingaq lagi di lobby.. Macam - macam aksi.. Suka tengok perangai memasing. Sporting!!!!!.
Tak cukup lobby, tangga hotel pun kami beraksi.. Memang sakan lah..heee..

dan lagi...
dan lagi...




Ya ALLAH.....

lagi...
lagi...

ni kat umah...
*
*
*
*
*
*
*
saja je..

Terima kasih buat semua anak - anak buah aunties. ..Tulang kederat u all amat kami hargai.. Mana yang tersalah silap harap maafkan. Doakan semuga rezeki kita bertambah lagi dan INSYALLAH tahun hadapan boleh kita gather - gather lagi..

48 comments:

  1. wow... glam gitu

    tahniah moga makin dilimpahi rezeki

    ReplyDelete
  2. cantiknyee baju kak yan..=) best betol la jadik staff kak yan ni..ade jawatan kosong lg x?haha~

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Yan

    yang kat tangga tu macam anak2 pak arab

    tahniah
    moga bertambah rezeki

    Wassalam

    ReplyDelete
  4. Seronoknya bila dapat majikan yang murah hati belanja staff makan besar tiap tahun macam ni.
    Mopga bisnes terus maju yer YAN.

    Kalu tak bos yang jaga pekerja, sapa lagi, ye tak?

    Wahh best dan sangat unik, bila dinner semua pakai ikut tema dan bersopan gitu...

    Berkongsi Blog dengan Orang Sebelah: Sebuah Pendapat...

    ReplyDelete
  5. meriahnye..
    gambar kat tangga tu cantik kak yan..masing2 pandang lain..suke tu..

    nanti leh gather gather ngan blogger plak..hehe

    ReplyDelete
  6. Assalam Ibuintan,

    terima kasih. INSYALLAH..

    ReplyDelete
  7. Assalam Nani,

    tq..jubah je lah yang boleh digunakan.. Short notice. Akak baru balik Langkawi, terus depa plan..

    Nak keje?? apa cikgu boleh?? tp tak leh bayaq gaji cikgu lah..

    ReplyDelete
  8. Assalam Bro Rozali,

    anak2 pak arab ye.. hee.. mata sepet, cam ne tu???

    ALHAMDULLILAH. tq atas doanya.. INSYALLAH..

    wasalam

    ReplyDelete
  9. Tq shaza..sesekali melaram.. seronok kan..hee

    ReplyDelete
  10. Assalam AA,

    ALHAMDULLILAH.. rezeki kami rezeki depa gak.. sahring mana2 boleh. diarang cam anak2 kitarang. Panggil pun aunty..

    plan2 taun depan nak wat glam lak..hee. ok tak?

    ReplyDelete
  11. Assalam Nurkass,

    tulah..akak pun terperasan bila tgk.. Cantik kan.hee..puji sendiri..

    INSYALLAH.. nnt kita gather2 ye..

    ReplyDelete
  12. Salam Kak..
    Uiiskkk glam gitu..santik ar jubah akak..ate bos kena le glam lebih dari setafff kan..kan..kan..tahniah akak 11 years lamaaa tue..Moga company akak akan terus maju jaya..amin

    ReplyDelete
  13. Assalam Cik sue,

    tq..hi gara2 arabic theme tulah.. terbang RM.. melabur kan anggerik avenue.. Pasal nak glam lah tu..hee..tp seronok..

    tq gak for the doa..AMEEN..

    ReplyDelete
  14. Assalam Maria..

    jommm...boleh aje..

    ReplyDelete
  15. saye penah cuba makan oyster

    ternyata.

    saya tak pandai makan.

    sob sob. rugi kan? makanan mahal tp x reti makan.

    ReplyDelete
  16. mase i reunion sekolah dulu, kiteorg buat arabic theme gak,buat kat muzium kesenian islam tu..hehehe,,yg dah mcm penari gelek pun ade..best tul derang ni ye kak..sporting bergambo:)

    ReplyDelete
  17. we r in the same boat dear.. akak langsung tak penah cuba.. ntah kenapa..

    ReplyDelete
  18. Assalam Maya,

    seronok kalau ada theme ni.. meriah.. dan sporting tu yg penting

    ReplyDelete
  19. Assalam Cik Manggis,

    ye ke kak.. alahh sikit2 je..

    ReplyDelete
  20. wah kak yan,
    meriah betul...mesti seronok kan ramai-ramai macam tu..

    ReplyDelete
  21. Seghonoknya Kak Yan !
    Memang semua sporting habis.





    *Kak Yan memang bestlar...sbb tu lah sumer staff sayang kat akak..

    ReplyDelete
  22. bestnya layan oyster tu, mcm sedap jeee...

    ReplyDelete
  23. Assalam Sue,

    mmg seronok tak ingat.. Sakan bergaya sumenya.. Cuma makan bit terrible.

    ReplyDelete
  24. Assalam Azrina,

    seronok sakan Azrina.

    tak delah best sangat. For me, masa keje kita keje. Masa bersuka ria, kita enjoy.. baguskan..

    ReplyDelete
  25. Assalam Ummi Talhah,

    akka pun tak penah cuba. depa je rajin..

    ReplyDelete
  26. Waahh kak yan..sekalik imbas dh macam mak arab dah!cun!:)

    err..oyster tu cedap tak, kak..?mak dara yg ni pn tak penah try lagi..:p

    ReplyDelete
  27. Mak arab apa tu.. mata sepett...hee

    oyster??? akak tak penah cuba lah..

    ReplyDelete
  28. ya allah kak .. ouster tuu x makan lah ieda .. huhuh mcm x masak .. ke masak huhuh .. kata org sedap kalau mcm nie adehhh mauu pengsan ieda tgk ekekek

    waa memang best dan havoq lah kak .. seronok kan kalau semua sporting2 mcm nie .. bukan selalu kan :)

    ReplyDelete
  29. wahhh dh cam org arab la kak yan... best la dpt majikan cam nie..

    ReplyDelete
  30. As salam kakyan, tema arab gituuu.. classs.Beruntung nyer dpt bos macam akak nie...sporting dan tak kedekut.

    ReplyDelete
  31. wahhhhhhhhhhhhhh...glam2 gituzz!!!!

    tahniah azi!!!!semoga terus berjaya....

    ReplyDelete
  32. x tahan tgk posing kat tangga, cam model gitu, model Arabic

    ReplyDelete
  33. uih..bagusnye....sekali pandang sume nampak macam mak-mak arab...hehehe...ingat mak-mak arab, bukan anak dare2 arab........

    ReplyDelete
  34. salam kak yan, comel sangt kak yan pakai jubah hitam...dah namanye wanita, blogger lak tu....mstlah suka bergambarkan..

    ReplyDelete
  35. Assalam Ieda,

    oyster tu sebenarnya sedap. Kena titiskan lemon sikit. katanya mmg sedap. cuma akak mmg tak penah cuba. mcm mengarut je.. tak suka benda mentah. Kalau anak akak boleh makan banyak sgt. ee..

    bergaya sesekali.. tak salah kan..hee

    ReplyDelete
  36. Assalam Umiey,

    baju je cam mak arab. Orgnya tak langsung..hee

    ReplyDelete
  37. Assalam BSB,

    saje sesuka. Bila ada theme baru meiah.

    ALHAMDULLILAH semoga kami dikurnia ALLAH sifat menrendah diri.. AMEEN.

    ReplyDelete
  38. Thanks Bun..

    sesekali glamzz apa salahnya..hee

    ReplyDelete
  39. Thanks Syariza,

    akak sendiri pun tak tahan..hee..

    ReplyDelete
  40. Assalam Fadzli,

    yelahhh.. tauuuu.. mak - mak arabbb..

    tp ada yg sebahagian tu mmd anak dara arab tau..

    ReplyDelete
  41. Assalam erienz,

    tq ye.. selalunya akak yg amik gambar je..

    ReplyDelete
  42. assalam kak yan,

    rasanya ni pertama kali saya tengok akak berbaju hitam...selalu berbaju putih kan :) (favourite colour kak yan)

    oyster...errr teringat mr bean plk..ihiks...

    ReplyDelete
  43. Assalam Sz,

    u agak pemerhati ye.. akak mmg suka white. in fact anal2 pun akak suka pakai kan white. tak tau kenapa. rasa mcm bersih sgt. Tu pakai hitam mcm pelik je...hee

    ReplyDelete
  44. kak yan... seronoknya.. tema arab tu mmg best, sbb bley nmpk kak yan pakai hitam. hehehe. ptt gorgeous. hiks!

    nnt cari jubah putih plak yer :)

    ReplyDelete
  45. Assalam Cyana,

    hee..sume org noticed that. Mmg tak leh p dgn color lain. tu dah terpaksa tu. Sebenarnya kalau bj kurung ada warna warni. kalau blouses je.

    ReplyDelete

cliks..cliks