cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Sunday, March 20, 2011

kontest SWEET FACE & STYLE GITUUUU

Nampak banner kat atas ni kan. I dapat tag dari Sufeenan. Thanks dik.Nak tayang muka sendiri ye.. Apa - apa pun click kat sini bagi sesapa yang nak join.

I rasa ni lah yang paling cung kot..hee.. Sebenarnya scenery kat belakang tu yang cung. Saja nak beraksi ala - ala bebudak muda zaman sekarang bcoz i still young at heart.

13 comments:

  1. akk cm nak nyanyi lagu tangan tunjuk bintang jer,,,agogo style,,ahahahaha

    ReplyDelete
  2. Weeeeheeeee...canggeh aaaaa kak yan!tapi memang cung abehh..cayelah! :)

    All the best ye kak..!

    ReplyDelete
  3. memang la...memang cun sangat gambar latar belakang tu...hehehehhe

    ReplyDelete
  4. Ha..haa.... lawak lah Maz ni.. Malu akak... tak tau nak amik gambar mana... Kira ni paling cung lah..haa..

    ReplyDelete
  5. Sufeenan, ok lah kot.. hee..Gud luck to u too..

    ReplyDelete
  6. Alahhhh Fadzli... u tu jeles.. apap kata masuk contest ni... Kita tgk kalu... hee

    ReplyDelete
  7. cute cute!!! suka sgt!! really really young at heart.

    ReplyDelete
  8. Malu akak lah Cyana..hee.. i loike tu..Young at heart.

    ReplyDelete
  9. I Loikkeeee : "Saja nak beraksi ala - ala bebudak muda zaman sekarang bcoz i still young at heart."

    Kak Yan memang 'YOUNG' pun ;).

    ReplyDelete
  10. Ha..haa... Aini. malu sih.. YESSS!!! young...youngg...

    ReplyDelete
  11. haii!
    eh shaa xbg feedback ag ea kt blog ni?sori2....
    btw,tenks join kontest shaa!heeee =]

    ReplyDelete

cliks..cliks