cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, June 5, 2012

saya budak baru belajar...

Buah cempedak di luar pagar,
Ambil galah tolong jolokkan,
Saya budak baru belajar,
Kalau salah tolong tunjukkan..

Bukan lah nak bukak gelangan berpantun. I sedang belajar sesuatu.. Orang yang saya refer, K A K C I K. and last few days ada KAKCIK buat t u t o r i a l   p a s a l   n i. Cam ne nak print screen lah, paint lah, nak crop lah... Tapi kak, i  tak habis belajar. ada banyak benda lagi yang kena i kena belajar. tapi apa - apa pun sikit dari pelajaran yang i dapat dari tutorial kakcik tu, ini lah HASIL nya.. heee.. Kira boleh lahhh.. nanti saya cuba lagi ye kak. 

Saya tau bukan ini sepatutnya hasil yang diperolehi dari hasil pelajaran yang diberikan oleh Kakcik. Kakcik, nanti ada benda lain saya nak tanya ye kak. harap - harap kakcik tetap sudi mengajarnya.. MUAHHHHH.. 

20 comments:

  1. Good luck..saya pun belajar juga, internet and computer make wonder..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi malu sehh... but keep learning.. keep asking.. better..

      Delete
  2. i pun boleh tumpang belajar ni..i memang tak reti apa pasal menempek2 kat blog..malu dengan pakar2 ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. i pun malu sangat. tapi bila fikir2 kita malu sure kita lagi tak tau kan. so i tanya je..

      Delete
  3. tak salahkan kalau kita sentiasa belajar..bagus

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. tambah pengetahuan dan sebarkan.. lagi bagus.

      Delete
  4. Proses pembelajaran tidak terhenti pada mana-mana umur ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul dan tak salah kalau kita bertanya pada yang muda sekalipun.

      Delete
  5. kakcik mmg selalu buat tutorial yg berguna dan relevan untuk kite blogger blogger ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah dapat rakan blogger yang tak lokek ilmu. one more thing dia cukup quick response. sukaaa

      Delete
  6. selamat berjaya kak... heheeh takpe msti kakcik tak marah nyer kalu akak tanya lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx. insyallah. kakciklah tpt akak mengadu .... heeee

      Delete
  7. sama la saya pun kak, tengah dok belajar jugak...heheheh, sama2lah kita menuntut ilmu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulahhh learning processs never stop..insyallah

      Delete
  8. saya pun masih belajar juga.. sama2 la kita belajar dan berkongsi pelajaran kita.. :)

    ReplyDelete
  9. kaedah cuba jaya kak yan.. trial and error.. hehe.. sama2 la kita mak budak yang tak habih2 belajo ekk.. heee..

    ReplyDelete
  10. Salam. Belajar la kita dari buaian hingga ke liang lahad...

    ReplyDelete

cliks..cliks