cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Monday, April 18, 2011

Ke Putrajaya.

Ke mana ni??? Jom ke PUTRAJAYA.
Jom tengok keindahan buildings di Putrajaya.. Well organized town.
Nampak tak Iron Mosque tu..
Banyak sangat i snap.. So, letakkan mana yang clear je..
Tu IRON MOSQUE . Cantik sangat.
Bangunan 'DUIT'.. hee..
Semua orang kenal tempat ni....
Ok.. dah tiba di Taman Warisan Pertanian. Buat apa ek..

Hee...I got wedding invitation dari BONDA lah. One blogger yang i jumpa di majlis my cousin. Kira sedara bau - bau bacang lah.. Hee.. Boleh kan BONDA??..
Cantik sangat invitation card ni. So unique..
Ni i punya. Nasi Hujan Panas rasanya ni..
Spacious tempat ni.. Unique lagi the table mat tu guni.. suka i..
There was no dias. Tapi the pengantin bergambar - di sini..
Bonda dah kepenatan.. I tak dapat took photo with pengantin. Dapat mak pengantin, cukuplah..
Eh.. dapat something lah.. Thanks Bonda.
Kat sini lah majlis berlangsung.
Ni lah wedding favors for us.. Simple n yet so nice.
CONGRATULATION to Bonda dapat menantu baru. INSYALLAH kalau dapat jemputan lagi, wedding her second daughter lak. Kawin dengan BIL my cousin.. What a small world. INSYALLAH..

20 comments:

  1. syoqnya tengok majlis tu, the whole thing nampak simple..

    err.. tetiba rasa macam nak buat majlis sekali lagi untuk diri sendiri.. hahha

    ReplyDelete
  2. Eh.. bagus idea tu Hann.. Kira macam buat anniversary lah tu.. Jemput akak tau.. Sewa tepnat je RM1000 tau.. tpt saja..

    ReplyDelete
  3. selalu ke putrajaya
    tapi tak pernah sampai
    lagi di tempat tu..

    gift tu simple je..

    berjimat lebih baik kan :)

    ReplyDelete
  4. ooo...akk dtg tempat saya yer :).
    cantik kad jemputan tu, bentuk poskad gitu, tak yah nak bersampul2 lg

    ReplyDelete
  5. yelah kak kasihredha..simple je.. suka saya..

    ReplyDelete
  6. Ati, akak suka ke situ pasal suka makan.. hee... ptg2 best. boleh beli pokok2 sekali..

    ReplyDelete
  7. Ye lah syariza..

    tapi tak lama. Abang Irfan sakit kat umah..

    simple n yet cantik kan..

    ReplyDelete
  8. macam kampung pengantin ker kak tempat nih.. mmg luas kan..

    ReplyDelete
  9. as salam Yan,

    cantiknya tempat tu, rumah ke dewan?

    simple je kan , akak suka begitu lebih santai

    ReplyDelete
  10. kreatif beg pengantin tu..
    simple tapi menarik..

    ReplyDelete
  11. Dah lama fida tak pi taman warisan tu, walaupun dekat je dengan rumah....errrr...

    biasanya pi ctu kalau mengidam nak makan roti john;).

    Bagi fida la kan..dalam banyak2 roti john yang fida makan kat malaysia ni, kat ctu la paling best!...

    ReplyDelete
  12. Seronok kalau ramai teman . tempat pun selesa.

    ReplyDelete
  13. Macam dewan lah ibuintan. Rental RM1000. tapi barang2 lain, lain charge.

    ReplyDelete
  14. Mmg cantik lah Mis B.. Awak nak kawin boleh buat kat situ.. Akak dah lama lepas...

    ReplyDelete
  15. Tulah Kak Sal.. saya pun berkenan..

    ReplyDelete
  16. La.. akak tak perasan Fida duk kat area sini.. kalau tau mmg ketuk pintau rumah, ajak p warisan ni,mintak belanja makan roti john..

    ReplyDelete
  17. Bestkan makan kenduri..lama tak pi kenuri ni...kena tunggu cuti sekolah, berderet la...hhehe

    ReplyDelete
  18. nak makan kenduri mana ada kena tunggu cuti lagi dah sekarang.. anytime ada je kenduri kawin.

    ReplyDelete

cliks..cliks