cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, April 7, 2011

Dah 333......

Bukan umur tau, bukan jugak berat ( apap gila ye).. Tapi.......

Followers (333) More »















ShoutMix Chat
2011-04-
ciksue kak cantik number followers ari nie 333...bole beli nie untuk kena hahahah



Eeeemmm.. tq Cik Sue,

Sebenarnya akak dah berniat dan menanti kan follower ke 222 dulu. Tp somehow terlepas pandang. Bila dah Cik Sue sebut ni, akak ingat akak nak buat one N3 lah. akak amat - amat berterima kasih to all the followers. Ramai kawan - kawan maya i. So, rasa - rasanya i nak give something to Enazz sebagai salam perkenalan...

12 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. eh kak yan punya followers dah 333? uishh tak boleh jadi ni..hehe, gurau je kak yan, jangan marah:P

    Fida suka baca blog kak yan pasai banyak bab makan..errr;)

    ReplyDelete
  3. akak follower yan yang ke berapa ye?
    nice to know you :)

    ReplyDelete
  4. Fida,

    tak marah punn..333..hopefully leh capai 1111..heee...INSYALLAH..

    tq sebab sus=di memeriahkan blog akka yg tak seberapnya ni.. Akak masih takberapa pandai dgn blog ni.. Buta sangat..

    ReplyDelete
  5. Alahhh kak kasihredha.. tak perasan lah.. Apa2 pun i also happy to know u.. Bila leh jumpa agaknya ye...

    ReplyDelete
  6. seronokkan yan bile ade ramai kawan2 walaupun kat alam maye jer...

    tapi lepas tu boleh jumpe kat alam nyata pulakkann...

    ReplyDelete
  7. Assalam Ain,

    i rasa kita pun leh jumpa kot.. Just mai ke my kedai.. Cari peralatan anak2 sekolah. u can meet me kat kedai.. Pernah ke kedai Canggih di Plz Alam Sentral?

    ReplyDelete
  8. Kalau boleh, rasanya hendak sahaja bermesra dengan semua yang sudi berkawan dengan kita, apakan daya kita tidak terdaya - syukurlah walau seskali dapat juga bertegur sapa, kan Yan? :)

    ReplyDelete
  9. kak...
    whhhhhh...sy no berapa ek...tak ingat lak...tp kak yan ni antara org2 yg awal follow blog sy...tq kak...

    ReplyDelete
  10. aminnn..leh dpt 1111 ni..sbb ramai suke dtg sini..dpt jalan2, dpt mkn2:))

    ReplyDelete
  11. wahhh..
    perasan gak semalam 333..hehe..
    tahniah kak yan..

    ReplyDelete

cliks..cliks