cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, April 15, 2011

Pak Su Corner in Shah Alam

Hello kengkawan..Especially warga Shah Alam.. I nak habaq mai. ada satu kedai makan best kat shah alam ni..Pak Su Corner. Dashyat tempat makan ni. I thought yang ada di Sect 8 dan 10 tu dah kira banyak..Kat sini, lagi banyak, lagi besar, lagi bersih. Lagi PERAMAH tokey nya.. Still young. Early 40ties. lah.. Jom tengok ada apa kat sini..
The resto really big..
Kat sini ada burung puyuh. Masak percik pun ada. Masak kicap pun ada. Goreng pasti lah ada.
Pening NekCik nak pilih.. Datang dari Setapak Jaya tu..
Island counter for the dishes.

Gulai kawah pun ada.
Macam Sambal Setan
Mine
Pari Bakar.
Thanks to NekCik and TokPuCu yang sudi belanja lunch itu hari.. Rezeki jangan tolak yee.. Nanti belanja lagi ye.. Selagi tak dapat Ikan Sembilang tu, jangan tak mai lagi..Kita tungguuuu...

Edit:
No. 1-1-1, Suria Avenue, Jalan Dawai 16/2,
Seksyen16, 40200 Shah Alam,
Selangor.

Tel: 016-368 4445 / 017-297 2678
Tel:/Fax: 03-5510 04444
email : paksucorner@gmail.com

24 comments:

  1. Aduhhh makanan lagi... dah la saya tak makan lagi ni kak, hu hu lapar pulak saya tengok makanan2 ni.. he he

    ReplyDelete
  2. Yummy, banyaknyer lauk..Kalau bawak mak zie sure dia suka..

    ReplyDelete
  3. tak mahal pun zie..dah tu mcm tak tau nak pilih.

    ReplyDelete
  4. bestnya...byk pilihan..tapi jauh sgt lah yan.
    Kalau dekat sure akak dah terjah :)

    ReplyDelete
  5. mana tau kalau akak tersesat ke sini nnt. terus je lah ke sini..

    ReplyDelete
  6. wah sedapnyer.....satu hari nanti nak gi singgah. ins'allah.

    ReplyDelete
  7. singgah le mamawana. cuma satu je problem, u hv to pay a ticket.. RM2.50 maybe

    ReplyDelete
  8. wah.. banyaknye choice makanan... kenyang ni kalau dapat sume :)

    ReplyDelete
  9. apa nak jadi buntal ke top..hagak - hagak lah..

    ReplyDelete
  10. Dasatnya restoren tu...

    Mau juling bijik mata nak memilih mana satu menu nak dimakan...

    Thanks info YAN.

    ReplyDelete
  11. Kat seksyen berapa kedai ni?

    Saya tak perasan pulak..saya kat shah alam

    ReplyDelete
  12. AA,

    hee.. kalau kat sana lagi julin.. tak tau mana nak pilih.. banyak sangat..

    ReplyDelete
  13. Daddy Ziyyad ,


    sect 16, sebelah Gardenia kalau tak silap

    ReplyDelete
  14. Memang best..banyak lauk pauk terutamanya gulai kawah....memang mengancam habisss...

    ReplyDelete
  15. bestttnyaaa k yan!
    shah alam mmg pilihan kedai makan terbaekkk...
    banyaakkkk kan...

    ReplyDelete
  16. Fadzli,

    ingat nak pulun lah 2 minggu makan tiap hari kat situ.. hhe.. baru lah habis lauk akak cuba,,hee

    ReplyDelete
  17. betul tu sz.ada banyak lagi tpt makan kat s alam dalam drafts akak ni.

    ReplyDelete
  18. banyaknya lauk pauknya yan...blh rambang mata kalau mcm ni nak-nak tgh lapar semua mesti nampak sedap dan menyelerakan....
    lama tak jln2 ke shsh alam..

    ReplyDelete
  19. pari bakar sedappp tu, hope tghari nanti ada menu pari bakar kat tpt mkn kesukaan saya

    ReplyDelete
  20. ha'aah I dah gi kedai dia, luas sangat lepas tu memang macam2 jenis lauk ada =))

    ReplyDelete
  21. Ina, memang rambang sampaikan tak tau nak makan apa.. Jom lah sesekali kita lemak kat sini..

    ReplyDelete
  22. Mamasyaza, pari bakar cicah kuah air asam.. sedapppp

    ReplyDelete
  23. Melati, sampai confuse kan nak makan.. Akak baru je p sana first time.

    ReplyDelete

cliks..cliks