cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, April 5, 2011

Award Setetes EMBUN dari Made

Dua tiga hari ni rasanya kegembiraan berganda - ganda. Pasal apa agaknya ek??? Semuanya because of you, my dear frens. Dapat berjumpa, dapat bertelefon.. Dan hari ni dianugerahi award dari Made Budi dari Denpasar, Bali. Thanks a lots. I really appreciate. i sebenarnya dah tak ingat cam ne i boleh masuk ke blog Made. Apa - apa pun terima kasih ya.. Pasti tahun hadapan kita bisa ketemu apa Pak. Bisa ketemu isteri dan anaknya..

"Award Setetes EMBUN yang bermakna "Setetes komentar para sahabat merupakan permata dunia untuk kemajuan blog"
I lak nak bagi AWARD ni for those yang sering beri comments to my blog. semoga rajin2 lagi sambil mengeratkan silarturrahmi sesama kita.. This award goes to ( more then 10 persons pun boleh lah. or even more). Tapi bila dah dapat award ni, sila baca SYARAT2 nya di sini..

1. ainnoraini
2. kak kasihredha
3. kakcik
4. ibu intan
5. azlina
6. shaza
9. cik sue
10. BSB
12. Gina
13. Aini
14. Azian
15. Syariza
16. Ati
17. Zatil
19. Qasehraihan
21. Alin Mazlin
23. Dr Hanie
24. Wahida
26. Nani
27. Fadzli
28. Piasara

Sebenarnya ramai sangat lagi yang i nak tag kan.. Tp senang kata.. Semua followers i sila ambil award ni.. Mana nama yang talk tersenarai, ambik aje ye...

14 comments:

  1. A billion Thanks Bunda...., sudah mau terima Award dari saya :) Semoga dengan ini dapat mempererat tali silaturahmi diantara kita dan sahabat-sahabat Blogger lainnya yang ada di seluruh dunia.

    "Happy Blogging" Bunda.......

    ReplyDelete
  2. dah ambik dah kak yan..terima kasih tag saya...love u..=)

    ReplyDelete
  3. ya Allah kak yan..terima kasih atas award... nanti fida amik... buat simpanan peribadi;)

    ReplyDelete
  4. terima kasih Yan atas ingatan..

    nanti akak ambil

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..
    dpt award..yeay..!!
    kass ambil ye..
    thanks kak yan..muahhhh..

    ReplyDelete
  6. As salam, terima kasih kakYan kerna sudi beri Award kat saya. Nanti free saya ambil kkk.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Yan

    terima kasih atas ingatan

    nanti saya ambil

    ps: terima kasih juga Made Budi

    Wassalam

    ReplyDelete
  8. TQ to Made again. Seru sih dgn awardnya tuh..

    ReplyDelete
  9. TQ to u too Fida sebab sudi ambik..

    ReplyDelete
  10. TQ Bro Rozali..

    Suka punya teman yg ramai dari musuh yg satu..

    ReplyDelete

cliks..cliks