cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, April 5, 2011

Domino's Pizza

Domino's Pizza

Bukan nak promote bagai nak gila. Tapi for those yang tak pernah makan or jarang makan, i suggest this pizza. Kitarang dah melanggan pizza ni almost 9 years since we moved to Shah Alam in early 2002. Then when we moved in to our new house in 2004, Pizza Hut tak buat home delivery to our housing area (ingat nak tukar selera lah). tapi, when we refer Domino's, diarang ada. Since then, Domino's in our heart. HOME DELIVERY. Petang ni sekali lagi kitarang ordered Domino's. We took combo deal. One for my kedai, and one for my home....

Ambik ni - large
Mintak ni for regular
this for my house
dan ini for kedai.
ada drink gak..
We ordered package No 4. Murah jeeee..
Jom layannnn.....

I really love this Banana Kaya Pizza.

Kitarang biasa sangat ambik set tambahan macam kat bawah ni.

Nanti ingat nak amik yang bawah ni..Nak cuba. Looks so tempting...
Jommmm makannn pizzaaaaa!!!!!Dial 1300-888-333

photos credit to uncle google.

30 comments:

  1. wahhh.. sedapnye.. da lame x mkn pizza.. huhu..

    ReplyDelete
  2. sedapnya pizza!...lama dah tak mkn pizza yg beli kat luar selalu buat sendiri jer sejak dok sini...kalau nk beli kat luar pun tak ada jual yg halal.

    ReplyDelete
  3. klu tak sempat masak..lebih2 lagi klu ada org dtg, pemudah cara..pizza spt ini jadi pengganti ye...

    ReplyDelete
  4. Kak yan..fida pun prefer dominos gak.. ingat lagi masa kat India selama 4 bulan, hari-hari makan dominos.. vege.. balik cni badan pun macam pizza, tembam.. keh keh keh

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Jom Sarah, belanja....lapar pagi2 ni.

    ReplyDelete
  7. Kesian Nieza..tak pe..nnt balik Mesia kita pulun ye...

    ReplyDelete
  8. Kak Sal, ini lah yang saya jamu our guests masa bibik saya cuti dan diarang mai masa raya ramai2.. rasanya ni lah yg paling mudah dan org suka.

    ReplyDelete
  9. Kak Sal, ini lah yang saya jamu our guests masa bibik saya cuti dan diarang mai masa raya ramai2.. rasanya ni lah yg paling mudah dan org suka.

    ReplyDelete
  10. Fida, sedangkan seminggu je blasah pizza ni leh bun - bun, ni kan pulak 4 bulan.. mau bulat badan.. heee

    ReplyDelete
  11. kak yan..
    Banana Kaya Pizza?? sedap ek?? first time saya dengar nih...

    Must convince razak to try one soon :)

    ReplyDelete
  12. Niza, i tell u.. It was great. akak suka yg manis2 ni. So, mmg jalan lah..

    ReplyDelete
  13. wahhh..
    nanti nak try la..
    selalu order pizza hut je..
    tak pernah try lg dominos ni..

    emmm..banana pizza tu cam best je..
    ada rasa lemak2 tak kak yan..hehe..terliur dah..

    ReplyDelete
  14. wah2 sedapnya .. kat tmtp ieda x der domino pizza nie huhuhu

    kalau ada sure ada entry pasal domino nie kekekke

    ReplyDelete
  15. nurkass cuba u tgk tu.. akak dah makan almost 9 years then almost every month makan.. just imagine berapa banyak dah melabur tu..hee..

    banana pizza tu mmg sedap.. lemak2 manis...

    ReplyDelete
  16. Ieda, sedih gak kalau kat tpt u tak de.. Kena tgk je lah ye.. tak leh nak cuba...

    ReplyDelete
  17. bile makan piza hat sy hanya mampu makan 2 slice piza.

    tapi kalo makan domino sy mampu habiskan 1 kotak medium.

    xtau kenapaaaaaaaaaa.. hahaha

    ReplyDelete
  18. Aini pun suka Domino's gak. Aini suka yang thin crust. Feverets.

    Baru jer semalam dapat brochure pasal Domino's ada chocolate lava... so, ingat nak try terjah gaks!!!

    Tapi, tu ler.. entahkan bila. hehe.

    ReplyDelete
  19. Miss B,

    domino's akak rasa macam tak berat sangat. Pizza hut pun akak dah lama sangat tak makan.. more then 6 years kot.

    ReplyDelete
  20. Aini, sama lah kita. anak2 akak pun cam tu.

    Alahhh..order Home Delivery je..

    ReplyDelete
  21. akak kalau order domino...misti order bersama2 banana kaya pizza...suke sangat :)
    pastu kalau dia org lambat, dapat free pizza pulak...hihi

    ReplyDelete
  22. memang nampak sedapkan kak. angah nora dah byk kali bagitau, dominos pizza lebih sedap dari pizza hut, kena try la lepas ni

    ReplyDelete
  23. saya salu gak order pizza ni...sy suka chruncy crust punya

    ReplyDelete
  24. wow..choc lava..bestyer.. mmg menarik tertarik dabomm..

    ReplyDelete
  25. petang2 sejuk camni buka pula blog akk...aduhh trus rasa lapar

    ReplyDelete
  26. Kak Kasihredha...

    Domino's pilihan kami sekeluarga. tetap di hati..heee

    ReplyDelete
  27. Try mamashaza.. jgn tunggu2 lagi..

    ReplyDelete
  28. qasehraihan, crunchy or thin crust pun pilihan akak dan anak2. Hubby still masih terbiasa with hand toss..

    ReplyDelete
  29. Cik Pah akak takpernah rasa lah.. rugi betull.. Pasal selalunya stick to the old order..Nnt pasti cuba.

    ReplyDelete
  30. Syariza, apa lagi....
    dail je 1300 888 333.amacam.. satu set hantar rumah akak ye..hee

    ReplyDelete

cliks..cliks