cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Monday, April 4, 2011

Tag dari Qaseh


Dapat tag dari Qaseh. TQ dear..

a) 5 nama samaran:
1. Yan (all frens)
2. Azi (close family)
3. Akak
4. Kak Long (certain orang je)
5. Tu je lah..

b) 5 tarikh penting:

1. My bufday on July 25.
2. Hubby and the boys punye bufday.
3. Wedding day.
4. Couple anniversary haa..haa...ini lebih ingat dari engagement day.
5. Close family members punya bufday.


c) 5 perkara yang saya buat semalam:

1. Settle kan all pinggan mangkuk yang nak disedekahkan kat orang
2. Tup - tup kena balik kampung sebab ada kematian. .
3. Belanja barang dapur (sayur di K Selangor).
4. Singgah umah SIL dan makan durian.
5. Tidur awal..


d) 5 perkara yang buat saya happy:

1. Shopping and window shopping walaupun tengah kering.
2. Tengok sinetron.
3. Travel walau pun just sekangkang kera je tpt tu..
4. Bagi tips pasal travel.
5. Kumpul among family, makan2 dan gossip2..hee


e) 5 sebab jawab soalan:

1. Qaseh tag i.
2. Dah lama tak dapat - so tq Qaseh.
3. Orang dan beri, tak boleh sombong tak terimalah kan..
4. Beramah mesra.
5. Satu lagi..kan dah penah jumpa Qaseh..(betul ke jawapannya ni)


f) 5 mangsa untuk di tag:

1. cthoney.
3. zatil

Siap dah homework.. Harap orang yang jadi mangsa ni sudi terima..Bila ada masa lah yee...

12 comments:

  1. addehhh....
    tunggu ye kak...hehehhe

    ReplyDelete
  2. ok kak,,,siap satu exciment,,terbaik,,,,

    ReplyDelete
  3. x penah jawab tag yg mcm ni wlwpon penah kene tag..hehe~

    ReplyDelete
  4. selamat malam yan..
    kene tag ye..

    sesekali kene jwp tag best jugakkan..

    ReplyDelete
  5. Kak Yan... birthday Kak Yan nak dekat-dekat birthday Aini ler... Aini on 23rd July ;).

    ReplyDelete
  6. owh..ada tag..
    ye..ye..saya ambik..
    nti saya curik masa tu..hehe

    ReplyDelete
  7. Azian, asal adehh..hee.. alahhh kalau sempat. dah tulis syarat kat situ.. akak tak tau nak bg sapa.. sooo...yang baru follow lah akak bg..hee.e..

    ReplyDelete
  8. Nani, insyallah kalau ada tag mmg akak akan buat. bukan selalu lah kan.. beramas mesra kan... heee...

    ReplyDelete
  9. Ainnoraini,

    orang dan memberi WAJIB terimakan.. bukan buat musuh tp buat kawan...

    ReplyDelete
  10. Ooo ye ke Aini... Kira Kak Aini lah ye..hee...Kita sambut sama2 ye...

    ReplyDelete
  11. Nurkass,

    sila buat ye.. curik2 lah masa..

    ReplyDelete

cliks..cliks