cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, April 21, 2011

Bila My Mommy shopping....

I memang suka shopping. Perempuan mana tak suka shopping. In fact lelaki pun suka shopping, kan...Sebenarnya i bukan nak cite tentang my hobby bershopping ni.. I nak cite masa i ajak My Mommy bershopping. My Mommy was looking for jubah. Katanya nak attend wedding gitu.. Since dah ada gelaran Hajjah ni she likes to wear jubah. So, kalau kat Shah Alam ni, SACC je lah yang i boleh bawak.

First,
we went to Qamilla Boutique. Banyak yang berkenan. Kat silk tu especially. Tapi, hee... tiba kat ponggong tu, stuck.. Sian My Mommy. Lepas satu, satu. nampak macam ok kat badan, tangan pendek lak..Tangan ok, pendek kat buku lali lak...
Macam - macam design ada.. Suka sangat.. Ingat nak kebak selai. Tapi sape yang nak shopping ni kan.. Heee.. Tungguuuuu..
Sampin kat sini pun cung - cung..
Cantik interior nya.
Yang ni i pun suka. Tapi mak tak nak berjubah dulu lah..heee...
Yang ni lagi sweet. tapi pendek sangat. Kena pakai seluar. My Mommy tak suka..So..
Second,
ke Cantique.
Pilih - pilih..
She tried on. Memang cantik. Tapi tangan too flare lah. Kata My Mommy tak nak lah.. Macam glamer sangat dia..heeee... Orang nak bagi nampak muda, malu lak.. Tak suka gak.. SO,
Third,
ke Sentuhan Jelita.
Cari punya cari, ALHAMDULLILAH. Dapat. Tapi i tak larat nak snap gambar.. Kaki sakit..hee... ALHAMDULILAH My Mommy happy. Tak lama lagi My Mommy nak mai, soooooo get readyyyyy..heeee... Tak pe. Yang penting My Mommy happy. Ni je lah yang dapat i buat sebagai membalas kasih sayang dan pengorbanan beliau masa i kecik - kecik dan nakal - nakal dan degil - degil dulu.. Sayang sangat kat My Mommy.. Tetiba windu lah.. Nak call sat g..

30 comments:

  1. Sha pn suke shopping.....therapy jiwa la kak :)

    ReplyDelete
  2. Kira pelikkan sha kalau pempuan tak suka shopping

    ReplyDelete
  3. sy pon suke sopping..tp x keje lg xde nikmat nak soping..window2 soping je la mampu...hehe~

    ReplyDelete
  4. lorrr... nape xsnap pic baju pilihan kalbu tu.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. kak yan...
    tiba2 teringat plak kat mak sy...huhuhu....kak, cantik2 ek jubah kat SACC tu....mesti mahei ni...hehehhe

    ReplyDelete
  6. Nani,

    sabar.. nnt leh lah shopping..tungguuu

    ReplyDelete
  7. Taufik Arifin,

    tak nak lah,,kena tungguuuu..hee

    ReplyDelete
  8. Yan, windu ye.. hee..

    boleh lah. kumpul2 duit belilah..

    ReplyDelete
  9. Hello Ya, wow! Beautiful stores or boutiques.
    I love that white dress with the stripes, macham zebra.
    Its really very attractive.
    So which ones you bought?
    Have fun.
    Lee.

    ReplyDelete
  10. bestnya Yan masih ada mak


    banggakan bila dapat menggembirakan mak

    ReplyDelete
  11. "waaa...nak shopping gak..seronok kan dpt layan mak kita..sbb dulu2 dia dah bersusah payah layan kita...selalu belikan kita baju gaun warna warni ropol2,renda2...hehehe..tp saya tak sempat nk dpt peluang mcm ni..tumpang gembira..."

    ReplyDelete
  12. mak saya pun camtu
    suka pakai jubah
    tapi selalu bila ada berkenan, tak muat tang punggung la.. lengan pendek la.. hihi... mencabar tul cari baju dia

    ReplyDelete
  13. Betullah YAN, yang putih tu nampak muda dan ranggi. Lawa tuuu.. Tapi dia takndak, nak buat macam mana.

    Yang penting bukan apa yang kita hendak, tapi apa yg dia suka. Kita pun ikut rasa bahagia.

    Nanti bila MAK tu pakai, snap ler gambor. Nak tengok Hajjah melawa....

    Oh so sweet!

    ReplyDelete
  14. Uncle Lee,

    actually we did shopping for my mom. Later would be mine. Wait aahhh...

    ReplyDelete
  15. Ibuintan,

    ALHAMDULLILAH beliau masih sihat lagi..Selagi termampu, kalau my mom nak shopping, dia lebih suka mintak dgn saya.. ALHAMDULLILAH.

    ReplyDelete
  16. Cantik2 Alina. Especially yg kat Qamilla tu.

    ReplyDelete
  17. Piasara,

    setiap kali datang ada yg di aimkannya. Kita layan je lah selagi termampu.

    Doakan buat arwahnya. INSYALLAH dia pun gembira kan.

    ReplyDelete
  18. Tu lah.. kesian kan Hanie..

    Nai lotih mencarinya..hee

    ReplyDelete
  19. Betul tu Azrina. Hilang segala duka.

    Tapi bila balik rumah, tgk purse, tambah duka..heee

    ReplyDelete
  20. cantik2 baju kat situ ye..

    tak pernah sampai situ lagi

    tapi tau dah mana dtg sifat
    kak yan yg suka shopping tu...hehe

    ReplyDelete
  21. Memang dia tak nak AA. Puas pujuk. Buat apa katanya. Tak pe biaq anak dia nanti kebak satu.. hee

    ReplyDelete
  22. Cantik2 Ati..

    Boleh lah nanti mai sini..

    Hee.. Like mother like daughter ye..heee

    ReplyDelete
  23. Miss B,

    ari ni kan jemaat. Women's day. P lah.. tak perlu nak cari benda mahal.. Murah pun ok..

    ReplyDelete
  24. kat SACC mmg byk butik..dan saya suka juga shopping kat situ sebab tak lah crowded sangat.

    ReplyDelete
  25. kak yan..jubah kaler putih tu mmg cantik..kalau makcik pakai pasti meletopp..tp org tuakan..mana nak pakai lengan pendek..

    ReplyDelete
  26. Daddy Ziyyad,

    akak mmg jenis mmg tak leh bersesak2..fening. makannya di sini lah.. ataupun plz masalam.

    ReplyDelete
  27. Dia tak nak Alin..glamer na katanya......heee

    ReplyDelete

cliks..cliks