cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, April 8, 2011

I m so nervous..

Lepas sembang dengan Maya, i terus called Dr Nizar. Got some ideas terus buat appointment di DEMC hari ini..
My number..
Met Dr Mahamud. I blurred bila Dr Mahamud explained about my problem.. Malam ni i akan admitted. Esok buat MRI. SO, dr cakap my numbness part kaki because of 2 problems maybe di brain or spine.. ALLAHHHH!!!! i m really nervous.. Really.. Nak nangis ada, blur pun ada. Stress..So, tunggu esok..tapi kan i rasa terawang - awang lak...hee..masa Dr tu called fren dia nak referred my case, dia cakap "i got one patient, very young..". Heeeee... young you..At the age of 42 to 43 i was categorized as young.. K lah kan..hee.. Yelah.. sepatutnya atok2 or nenek2 kot yang ada penyakit macam i ni.. to yang Young..

Kak Timah i merajuk lagi. Now stranded kat tepi jalan. Chef CiJu picked me up kat DEMC. Singgah SACC. Apa kitarang buat???Ni dia....Kitarang membalun...Nak ilangkan stress...

Orang sakit kuat sedang lepak - lepakmakan sebelum admitted ..

Malam ni at 20.00PM i akan ke mahligai DEMC. And INSYALLAH i akan jumpa new blogger, AzIaN. Dia nak jumpa sebelum ke Bandung..



My dearest frens.. Doakan i just ada spine problem. Not brain problem..

42 comments:

  1. saya doakan yg terbaik utk kak yan.. moga takde masalah yg serius.. aminnn

    ReplyDelete
  2. get well soon... nnt ok tu... insyaAllah...

    ReplyDelete
  3. doakan k yan cepat sembuh..

    wah2 young lagi u .. auwww.. heheh

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum sis..:)

    InsyaAllah..tiada apa yang serious..sama2 kita doakan ekk..

    Moga sis cepat2 sembuh nanti:)Take care!

    ReplyDelete
  5. muda remaja purba la kak yan..ehehe

    semoga semuanya ok2 saja ye kak...

    ReplyDelete
  6. get well soon kak yan.harap tk serius sgt sakit tu. hmm

    ReplyDelete
  7. hopefully semua ok...yan...tak boleh panggil kak dah...rasa kita same age....he he...masih muda tu...

    ReplyDelete
  8. insyaallah..semoga tiada yang serius dan yan akan sihat sentiasa.

    ReplyDelete
  9. jangan stress, insyaallah tidak ada yg serius tu

    banyakkan sabar dan doa, moga cepat sembuh

    ReplyDelete
  10. selamat pagi yan..

    tabah yer yan, semua itu ada hikmahnya..banyakkan berdoa,..semoga tak berlaku yang bukan2......


    PS: walau entry ini sedih....ayu suka lihat yan dan sahabatmu ceria

    ReplyDelete
  11. Insya Allah K.Yan, hope nothing serious.. Moga Allah permudahkan..Amin

    ReplyDelete
  12. InsyaAllah kak yan..moga semuanya selamat..

    eh kak yan muda lagi pe;)

    ReplyDelete
  13. semoga dipermudahkan semuanye...
    insyaallah semua selamat n cepat sembuh ye...

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Yan

    kalau tenguk menu tuu...
    Insyaallah ...sihat

    moga Allah permudahkan dlm semua urusan utk keluarga yan

    Wassalam

    ReplyDelete
  15. kak yan cayang...

    40an masih muda lagi tau...
    pasai ati pun dah nk semakin
    hampir ke situ...huhu

    ati doakan yang terbaik untuk
    kak yan...semoga tak ada apa2 ye :)

    hari ni dah tak posa
    ada masa ati call kak yan ..wokey ^__~

    ReplyDelete
  16. semoga semuanya ok
    dan Allah permudahkan laluan..
    serta semua urusan..

    ReplyDelete
  17. "assalam kak yan..serius sblm ni saya tak tau umur kak yan...betul ke 42-43..ni..mana satu...tak kisah lah..tapi nampak muda jer..betul, bukan nak bodek ke apa2..(tp kalau pi mana2 nanti beli la ole2 ker..)hehee..sah2 bodek.."

    "semoga takde apa2 yg serius ok..insyaallah..."

    ReplyDelete
  18. Take care kak Yan..hope everything goes well..:)

    ReplyDelete
  19. Kak Yan, Aini doakan yang terbaik buat akak. Take care!!!

    ReplyDelete
  20. TQ Hanie. Alhamdullilah. Not really bad.

    ReplyDelete
  21. salam kak yan..
    maaflah..kass cuti sabtu ari tu..tak dpt bersiaran..

    apepun kass doakan yg terbaik utk kak yan..amin..

    ReplyDelete
  22. Ibu Intan,

    kalau stress.makan je...hee..INSYALLAH ye Kak..

    ReplyDelete
  23. TQ Ayu...Harap2 sakit ni dapat diatasi..

    ReplyDelete
  24. TQ Ain noraini..

    INSYALLAH...Ameen.

    ReplyDelete
  25. Ye ke Bro Rozali..

    Insyallah..

    ameen...

    ReplyDelete
  26. Ati dear,

    tq.

    akak still tunggu phone dr ati ni.. mana???

    ReplyDelete
  27. INSYALLAH ye Kak Sal.. Dalam sakit2 ni pun saya tetap b positive.

    ReplyDelete
  28. Piasara.

    akak berumur 42. Bulan Julai nnt 43..INSYALLAH.

    ReplyDelete
  29. Tak de apa2 yg serous lah Kass... INSYALLAH...

    ReplyDelete

cliks..cliks