cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, December 14, 2011

Sejenak di Bukit Malawati, Kuala Selangor

Jom kita cuci mata. Banyak dalam my folder. So, just wanna share with u guys... Mana tau ada yang teringin lepas tengok ni..Memang dah banyak kali i N3 kan di sini. But this time kita layan gambar je lah yeee...
Kalau pegi weekdays, tak perlu naik train. Tapi kalau weekends, have to lah ye..Tapi seronok wat....Jumpa 'seddara' kat atas ni..heeeee...
*******************************************************************************
Narrated by Abu Huraira
Allah's Apostle said, "When Allah completed the creation, He wrote in His Book which
         is with Him on His Throne, "My Mercy overpowers My Anger."

Hadith Sahih Al Bukhari

17 comments:

  1. wahh bestnyaaa. Akak...monyet2 tu nakal tak? ke baik2 je...

    ReplyDelete
  2. sya tak pernah sampai lagi ke tempat tu, kena terjah jugak kot?

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Yan

    berbaris ratu cantik tu...
    (gambar akhir sekali)

    Wassalam

    ReplyDelete
  4. bilalah ati nak sampai
    kat situ..

    jauh tak kak dari shah alam ?

    ReplyDelete
  5. lama x naik b.malawati ni..
    last pergi ms zaman sekolah dulu..hiks.
    padahal..kalau balik kg mesti lalu

    ReplyDelete
  6. salam kenal jua...

    cantik juga pemandangan di sini yea... tak pula saya pernah mendengar tempat ini... org KL tak ada promot pun?

    ReplyDelete
  7. Cantiknyaa.. Bukit Melawati.. nie yer.. best dpt jalan2 ke sini.. :)

    ReplyDelete
  8. subhanallah cantiknya.. tak pernah sampai...

    happy birthday irfan..!!

    ReplyDelete
  9. pernah singgah, cantik permandangannya tapi monyet banyak seriau cikit...

    ReplyDelete
  10. tak pernah sampai lagi..
    ramainya sedara2 tu

    ReplyDelete
  11. salam kenal kembali dari Kaiserslautern :) Thanx for following my blog :) by the way, bukit Melawati ni dekat ngan Taman Melawati ke? Rumah mak saya dekat ngan Taman Melawati :) rindu sangat .

    ReplyDelete
  12. hehehehe..Kak Yan..Alin pun dah lama tak melawat sedara mara kat sana...

    ReplyDelete

cliks..cliks