cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, December 21, 2011

Lunch at The Manhattan Fish Market, Subang Parade

Tekak i ni kan..bagai orang mengidam tau.. Dah lama sangat tak makan kat The Manhattan Fish Market. Ada dok kenen dengan Hubby. Tapi he not really in to it. Dia kata dok pakai gas bakar - bakar tu tak elok. So tak nak lah kunun.. Tanya kat my partners pun depa macam not really interested pun. Tapi entah macamana  semalam (Tuesday, 20 Dec, 2011) masa kami ronda - ronda Subang Parade dan bila tiba time lunch Mem Sue cakap why dont we lunch kat pasar ikan..heeee.. I punnnn..suka lah uu..

Kalau orang dulu - dulu ni sure kena marah dah.. Hidang kat guest pakai kuali..he..
Decoration penuh dengan mood nak celebrate Christmas.
Mem Sue took Olio Seafood lah.. I tak hengat apa nama ni - RM15.90 kalau tak silap.
We took something not really seafood lahh.. Sebab Mem Aji Sabar tengah dalam confinement after the surgery.. Kesian kat dia nanti..hee
Mem Sue dah tak sabau tuuu..
Cala cala for RM8.50. Love this..
 Gummy Bear - RM8.50
 Our starter Fried Country Mushroom - RM9.90. we took 2 sets. This starter memang bestt....
Manhattan Baked Dory in Garden Herb for RM18.90. This is mine. Love it too..But i skipped the rice. Not really suka..
 Salmon fish for RM18.90
 RM 8.90 Banana Apple Creep with ice cream. Our dessert. Laaa..lempeng jeeee.. But i love the filing. Yumm..yummm..
Actually we came here not just to have our lunch.. Kami ke sini sebab nak shoppingggg.. Tunggu yeeee..Kami shopping apaaaa tuuuu...Whatever, i rasa seronok betul sebab dapat makan kat sini. Lepas rasa mengidam i.. Hee
******************************************************************************
Narrated by Ibn 'Umar
Allah's Apostle said, "Whoever drinks alcoholic drinks in the world and does not repent (before dying), will be deprived of it in the Hereafter."

9 comments:

  1. Tak pnah lagi cuba. Xtau nape. Nnti2 ase nak cube lah :)

    Btw FM suke betol ke sbg parade. Kalau pegi berjam2 baru keluar. Kalah pegi Pavi. Sbb byk baju plusize :p

    ReplyDelete
  2. Wahh..

    fida tak pernah pun pi pasar ikan manhattan ni...

    ReplyDelete
  3. alamak buat i ter mengidam jugak ni...sure one day kena heret hub ke sini jugak..:)..tak sabar nk tgk hasil tangkapan u all...:)

    ReplyDelete
  4. inilah salah 1 sbbnyer Subang Parade neh besh kan? mmg fresh seafood kt sini. mmg puas mkn tp baru skali jer sy try....

    ReplyDelete
  5. terliur tgh makanan yg sedap2 tu... auch... dh lama tak mkn kt manhattan fish tu... dana pun suke olio seafoodnyer... best

    ReplyDelete
  6. dah lama saya tak singgah Subang Parade..rasa rasanhya dulu macam takde kan Manhattan Fish ni

    ReplyDelete
  7. sedapnya makan....sy tak pergi makan di manhattan fish ni kak...sian kan heheh.

    pasal entry akak tu....rasanya sy pernah nampak my friend punya pn sama....keluar entry yg lama...padahal dia dah update yg baru.
    susah nak duga blogspt ni....mengong!!!

    ReplyDelete

cliks..cliks