cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, June 23, 2011

Wedding Invitation di Kajang.

Minggu lepas dapat jemputan dari member blogger, Bonda. Ni kali kedua i attended wedding anak beliau. The first dibuat di Taman Warisan Pertanian Putrajaya...
Dari jauh cantik nampak pelamin tu.. Simple modern.. Suka sangat tengok.
Ni lah Bonda.. Hubby saja je sabotage. Blur je muka i
Tak dapat sesama duk atas pelamin, dapat gambar dengan pengantin kat sini, jadi lah..
Besar dewan ni.
Ni portion i.. Siap tambah nasi lagi u.. hee.. lapau sangat..
Ni Dalca nya. I tak amik. Just curi carrot je..
Ayam Masak Merah ni sedap.. Cuma agak banyak minyaknya..
I tak amik lauk ni.. Tak ingat masak ape.
Acar Timun.
Pudding Jagung. Saja2 je cousin i, Mem Aji Lina dok bubuh bunga kat tengah tu.. Masa ni dah agak lewat. Tungguk NekCik dengan TokPuCu sampai.
Dapat Door Gift ni. I like the concept packing dia. Simple n nice.
Ini fresh flower atas meja makan. Mak pengantin lelaki bagi kat i.
Sebenarnya majlis ni adalah gabungan dua antara brige and groom. U all sure pening cam ne i leh kenal lak dengan mak pengantin lelaki. Sebenarnya anak Bonda ni kawin dengan BIL my cousin, Mem Aji Lina. Small world kan.. Ingat lagi tak majlis qhatam quran kak ajwa di Sungai Ramal dulu..Di sini lah pertama kali i berjumpa dengan Bonda. Tapi masa tu i dah bercontact - contact thru FB dan sudah dijemput ke majlis kahwin anak dara nya...ALHAMDULLILAH bertambah kawan bertambah sedara. Bonda, nanti jemput lagi ye.. rasa - rasa nya ada lagi tu anak dara Bonda yang single - mingle.. Mudah - mudahan aje lah ye.. INSYALLAH.

29 comments:

  1. Selamat pengantin untuk anak bonda..kecil comel jer pengantin..
    bonda pun kecik jer...

    kak Yan..
    mmg special gift lah.. ayu yang dapat lihat pic gift tu pun rasa happy...
    hehehhe

    ReplyDelete
  2. kak cantik pelamin tu
    door gift pun sangat lain dari yg lain
    semoga kekal ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  3. Cantiknya pelamin tu....

    kalau prgi knduri...bab makan mmng tak boleh tahan...kalau boleh semua nak disuap ke mulut...heheheheh

    ReplyDelete
  4. sukaaa sgt dgn konsep diorg ni...
    mmg nmpk simple n nice!

    ReplyDelete
  5. Kak Yan..suka la tgk konsep wedding nie... fresh flower tu paling sy suks. hehe

    ReplyDelete
  6. Ayu,

    bukan takat kurus..sekeping betull.. mmg boleh dokong.. Kak Sabar pun cam tu gak..

    cantikkan gift dia..

    ReplyDelete
  7. Mulut Payau..

    suka kan tgk pelamin dia..

    kalau p rumah pengantin tak nak makan, baik duk rumah..hee

    ReplyDelete
  8. Less is more , Suzi.. betul tak?

    ReplyDelete
  9. Hee.. Cyana sure leh tgk concept dia dan leh dapatkan idea..betul tak?

    ReplyDelete
  10. Ayam masak merah tu mcm ayam masak minyak pulak...err;)

    ReplyDelete
  11. fida,

    memang sedap. so minyak tu kita tepi2 kan lah...hee

    ReplyDelete
  12. Kakcik,

    simpe tp memarik kan.. tak yah glamour2..

    ReplyDelete
  13. pengantin pun sweet kan nieza..

    ReplyDelete
  14. amboiii..
    penuh aktiviti dgn kenduri kahwin ye kak yan..hehe
    i like pelamin tu..simple dan sedap mata memandang..

    ReplyDelete
  15. aktivity kumpul lemak lah tu...hee

    ReplyDelete
  16. cantik pelamin tu. suka tengok. taniah tuk Bonda kerana dapat menantu baru

    ReplyDelete
  17. kak yan...
    bagusnya akak ni...kagum sy...ramai kawan2...sy mmg respect akak dr mula sy kenal akak...bercerita tentang bandung etc...sampai la sy jumpa akak sendiri....kenapa kawan2 sy kat sini tak mcm kawan2 blog sy?sedihnya saya...sy nak akak sentiasa dekat dgn sy...huhuhu

    ReplyDelete
  18. doorgift tu mmg lain dr yg lain,, simple jer..apa isi kt dlm tu ekkk?

    ReplyDelete
  19. selamat pengantin baru utk kedua mempelai...

    bonda tu nampak muda lagi...

    ReplyDelete
  20. congrates utk pengantin :) semuanya looks perfect..

    ReplyDelete
  21. tahniah buat pasangan pengantin semoga kekal bahagia selamanya....sedap nengok lauk pauk tu kak kalau saya pun maunya menambah nasi tu..hehe

    ReplyDelete
  22. Yan sampai awal ke.. atau lewat, nampak kosong je dewan

    memang cantik pelamin tu, simple tak sarat dengan hiasan

    ReplyDelete
  23. wow pelamin dia kak yan..cantik! akak snap lauk satu persatu...pergh...sedap

    ReplyDelete
  24. tumpang tanya..kt tmn warisan pertanian putrajaya ada dewan besar ke?brp sewa?
    celotehbridezilla@gmail.com

    ReplyDelete

cliks..cliks