cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, June 2, 2011

Massage and Lunch Salero Negeri at Ancorp Mall.

Last Monday, pagi - pagi lagi Hubby mengadu sakit pinggang. Maybe kesan jatuh masa jadi budak nakal waktu kecik - kecik dulu lah. Katanya jatuh dari loteng. Another one, masa bujang lagi, waktu studied at KPP/ITM. Ni lagi haru. Jatuh dari Templer Park Waterfall. Panjang umur Hubby. Selalunya ramai yang mati kalau jatuh tu.. Yelah..kalau tak tak, tak kawin lah teman dengan dia..heee. So, we decided to go to Amcorp Mall and did the massage. I wanted to do reflexy for my legs. Dah lama sangat tak buat. Terlanjur Hubby nak p, i pun tumpang sekaki. Sebenarnya seelok - eloknya called dulu. Tapi kami main redah je. ALHAMDULLILAH tak ada orang lain..
Sebenarnya gambar ni diambik selepas keluar dari tpt massage tu..
Dari tempat massage ni boleh nampak tuuuuu... resto tau..heee
Mamat yang massage kaki i ni kecik je.. Tapiiiii... sakit macam nak pengsan i dibuat nya.. But i like.. Rasa berbalas..
Nampak tak tu.. diseliuhkannya...
Dalam bilik tu Hubby buat massage..Ingat nak buat gak, tapi tak sanggup lah teman tayang badan kat apek tu..he.. I have my own tukang massage..Lepas tuuu..emmm dah time makan kan.. kami terus cari tempat duduk di resto depan ni.. Hee... Lapar ..lapar..
Tengok meja antique kami ni..
Banyak barangannya. Tapi kalau yang ada di kedai makan ni just for display. Kalau nak beli, sebelahnya ada.
I suka almari antique tu.. We bought one from here masa nak pindah masuk rumah baru in 2004.
Ayam Kampung. I rasa macam tak berapa sedap dah tau..
Amik hati dan pedal ayam berlada.
Gulai Keting ni pun tak membuka tekak i.. Cair sangat lah. Tak sama macam dulu dan tak sama macam di Sari Ratu Restaurant.
Pilihan Hubby. I tak suka.. Petaiii... Bauuuu hee.he...
Kopi Peng Hubby.
Mine with Hot Nescafe..
Kat sini tau..
I rasa tak berapa nak lalu lah makan kat sini dah . Beza sangat dah tekak ni.. Emm rasa - rasa nya nak pekena Sari Ratu gak ni..hee...Tungguuuuuu...

22 comments:

  1. Sha suke mkn masakan minang kt kg. baru..sedap kak!

    ReplyDelete
  2. Sha suke mkn masakan minang kt kg. baru..sedap kak!

    ReplyDelete
  3. awe pernah buat urutan reflekstologi..yang buat tu perempuan indonesia..adoyai..mmg sakit gile..tapi lega la..hehe

    ReplyDelete
  4. Sha,

    masakan minang mmg sedap2.. Ye lahhh..berlemak2 gitu..hee

    ReplyDelete
  5. Tak kira lelaki perempuan awe, yg penting kuat tak kuat.

    akak mmg suka yg kuat. baru berbalas rasanya.

    ReplyDelete
  6. Nieza,

    selama akak kat Phuket selama itu lah akak urut kaki..hee

    ReplyDelete
  7. best la kak.... cam nak try jer makan kat sari ratu tu.... hhehehe

    ReplyDelete
  8. Ayu,

    pada akak Sari Ratu is the best lah.. Mmg kami anak beranak suka kat sana.

    ReplyDelete
  9. macam kedai baba nyonya pun ada..dari segi rupa kedai tulah..
    ada cucuk2 jarum tak kak yan..apa tah nama dia..

    ReplyDelete
  10. Oooo tak de cucuk2 nya kass.

    itu acupunture.

    kedai nyonya bab tu yg kedai makan ye.. Mmg muka towkey tu macam nyonya bab pun hee...

    ReplyDelete
  11. "urut tu cam ngeri jer kak..kalau saya silap2 lps tu langsung tk leh jalan dah..kak yan,biasalah resto mana2 pun mula2 jer sedap lps tu lama2 hampeh..tp masih ada juga yg boleh maintain.."

    ReplyDelete
  12. xpenah pegi urut kaki kat rumah urut ke..uptown ke..huhu..
    tapi masa pegnen tu adalah urut ngan mak bidan je...hehe

    ReplyDelete
  13. Kak Yan,

    Sari Ratu yg dekat KL tu ker? mcm dkt ngan opis sy jek. tp tk sure namanya.

    ReplyDelete
  14. Errrrkkkk..sakit nya kaki tengok kena pulas macam tu !

    :)

    ReplyDelete
  15. best kan kalau sesekali makan makan cam ni...

    ReplyDelete
  16. waaahh...ni la laok kesukaan ku...kak yan..suruh tokey tu bukak cawangan kat jalan duta..hehehehe

    ReplyDelete
  17. akak dulu kedai nie bel. opis BSB jerrr...kat sini kena makan berhidangkan?

    ReplyDelete

cliks..cliks