cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Sunday, December 26, 2010

500 blog !

BEN ASHAARI

Teringin gak duduk semeja dengan BA ni. SO, cuba - cuba lah segmen ni. Hopefully masuk lah senarai..I ni silent reader je.. Kecik sangat berbanding BA.

Siapa saya ye..
Seorang ibu anak 3. Minat berblog dah lama dengan tujuan berniaga kecil - kecil. Kemudian buat satu blog lagi untuk jadikan kenangan bagi diri saya. Juga share some tips dengan bloggers tentang tempat dan food bila saya ke mana - mana. Juga tambah kawan...Mana - mana yang teringin nak join, g je ke SINI.

4 comments:

  1. bila bosan kita baca blog sendiri dan tahu ada cerita sukaduka pahit manis dalam kehidupan kan?
    dan kita akan perasan ada perkara yang berlaku berulang ulang

    ReplyDelete
  2. Betullah tu. sebab tu suka buat blog ni. kisah hidup sendiri. Gambar2 jadikenangan..

    ReplyDelete
  3. http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

    me one of thiss segmen .. hehe
    datang jenguk dan bace ..

    hit me back babe ...

    ReplyDelete
  4. mengunjungi,mengkomen dan menggegarkan blog anda;)
    nice blog;D
    blog apisv2©

    ReplyDelete

cliks..cliks