cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Tuesday, August 17, 2010

Murtabak Singapore

Murtabak ni biasa terdapat di Johorlah. Kalau murtabak biasa tu, yang sering ada di mana-mana pasar malam, bukan murtabak bagi aku. So, sesiapa yang teringin nak makan Murtabak Singapore ni, boleh lah mampir ke Padang Jawa. Sesiapa yang buat makan-makan ke,especially yang teringin nak buat rumah terbuka, depa ni pun ada service catering. The number is there, just pick up the phone..

Lot 621-1A1B, Jalan Besar, Padang Jawa, Shah Alam, Selangor
Tel:03-55410300, 016-7326775
Lokasi nya adalah selepas jambatan Padang Jawa. Dekat dengan Stesen Komuter Padang Jawa. Susah-susah, mintak guideline dari pemilik resto..Anda pasti tidak akan menyesal.
Tokey resto, Kak Yat sedang membuat Murtabak Singapore.
Ini murtabak yang berharga RM12.Tak tau lah berapa layer.I
Hasilnya...

3 comments:

  1. murtabak singapore di padang jawa...

    nampak mmg sgt2 menyelerakan. lagipun dia org xkan brani taruk harga tu kalau tak standing rse dan kualiti... insya-Allah nanti try juga nanti. :)

    ReplyDelete
  2. salam yan..alamak..besarnya murtabak ni..mmg berbaloi tapi jauh tu...apa2 pun thanks ya

    ReplyDelete
  3. piewahid:yang ni pun tak brape sebenarnya.Klau kat my hometown di Pontian, Johor, lagi terangkat..Nipis je tepung nya. Tp tak dapat rotan, akar pun berguna...


    Cm: tulah kalau dekat, mmg saya dah distribute kat akak. beli yg RM6 pun dah kira ok..

    ReplyDelete

cliks..cliks