cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, August 19, 2010

Iftar ke 8 sama Yati and Amran

Iftar petang ni kami bersama-sama Yati and Amran (my youngest sister). She decided to come pun pasal nak picked up the small hampers. Chef Ciju decided to cook Mee Bandung. Pakai pes yang dibeli Tok Ngah tempohari.
Mee Bandung, Cekodok Bilis, Kuih-kuih, dan Calamansi Juice
Depa dah pulun dulu
CiTi tengah menyendok nasi.
Kuih pilihan CiTi dan Amran
Ni lah hamper yang ditempah CiTi.
My mom pulak buat cekodok bilis. Yelah my mom tak makan pedas. Pantang pasal gastriks nya. Sian mak. Tapi bila berbuka, kami pulun sama gak..hee...Mee Bandung Chef Ciju terlampau pedas lah pulak ari ni..Marah ke? Tapi walaupun pedas, kami enjoy makan bersama-sama.Yati bought some outside food..Bazaar Ramadan di PKNS. Tunggu sapa lak nak datang ujung minggu ni..


2 comments:

  1. Kalamansi jus tu buat sendiri ke beli? Sedap ke? Boleh share resepi?

    ReplyDelete
  2. Yang ni beli.Tapi biasanya kami buat. Nnt ye i put the recipe.INSYALLAH

    ReplyDelete

cliks..cliks