cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Wednesday, January 5, 2011

"Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway"

Dapat dari Cahaya Aina. TQ dear.

1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan.. i'll do later.
2) Buat entry bertajuk "
Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini.. - Wokey

3) Mesti letak poster ini dalam
entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang.. - Wokey

4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..- wokey

Bagi kat follower baru i..




5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. Itu jer..



4 comments:

cliks..cliks