cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, January 3, 2013

Weird Restaurant

I just wanna share with you guys about this place. WEIRD RESTAURANT. But unfortunately i tak tau where the place is. If you looked at the architecture nya tu macam kat China.. Anyone knows?? But just wanna ask you..


1. Are you dare enough to be here. hanya kerana nak makan??
2. You think maybe one fine day, you would be here?
3. Kalau lah kata dapat pegi ke sini, you rasa u nak stay lama - lama kat sini???



heee.... all this memang payah nak jawab kan.. for sure 90% akan cakap, apa hilang akai nak makan kat sini..me myself not dare enough lah makan kat sini. nak naik cable car segala.. But, this place memang cantik kan.. unique.. 

tak pe lahh.. jom makan kedai mamak je.. heeee...

28 comments:

  1. Replies
    1. jommm.. hee... mau separuh jalan tu akak pengsan..hee

      Delete
  2. Serius ke? Mcm edit pun ada gambar ni haha

    ReplyDelete
  3. Hmmm...pernah tgk picta nie...tp xtaw kt mna...igtkan hotel ataw rumah persendirian, xtaw plak restoran....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat FB ada..about beautiful place or photo cam tu lahh..

      Delete
  4. Replies
    1. tu kann. tak cuba tak tau ..tapi i dah tak berani lahh..

      Delete
  5. Replies
    1. jommmm...tapi nak kena tulis wasiat dulu lah..hee

      Delete
  6. Replies
    1. bit info i dapat stated China.. tapi tak tau kat mane.

      Delete
  7. So weird...! seram jer nak pegi. Takut pegi tak balik dah. :)

    ReplyDelete
  8. menarik juga mkn kat situ...kat luar jer nampak cam nyeri...tapi bila dah masuk...takde rasa apa2 pun......tapi jgn jenguk kat jendela ler.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan jengah once masuk ke dalam.. dah tu nak balik semula, mau pitam balik. hee

      Delete
  9. Eeii... Atot....! Atot nye... Bior Betik!

    ReplyDelete
  10. fuh..fitammm.....tpi interesting..dil suka adventure ni...hihi.....

    ReplyDelete

cliks..cliks