cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Loading...

Search here too

Wednesday, January 9, 2013

Searching A Washbasin Cabinet

Recently we went to Jatimas.. 
sampai kat sini, cari - cari.. ada yang berkenan ada yang tidak. tapi nak suit with our bathroom, maybe bit hard.. 
 tak dapat, tapi sibuk lah kami berposing. heee..
dan lagi..
 dan lagi..
 macam berkenan..tapi not for my toilet..nampak gaya tak ada satu yang berkenan di Jatimas.. Langsung google dan terus ke Teakita. Banyak yang i berkenan, but... macam tak suit pulak measurementnya.. apa sebenarnya yang kitarang cari ek..... 
Nak cari washbasin for my new  toilet.  biasalah kann.. kalau nak masuk tempat baru, sume nak baru kannn.. heee. since nak guna dalam toilet, we need the wooden or i mean teak for the cabinet. tahan lah sikit umurnya nanti. 

saje menyelit.. i still remembered this round chair.. i saw this about 8 years ago masa nak ambik bench free for  first price anjuran Anjung Seri in 2004.. dari situ lah i kenal Jatimas. then masa ke sini ari tu, jumpa lagi.. gamaknya tak de orang suke ke??? heee.. so i bergambo je lahh.. 
GODMORGON/BRĂ…VIKEN Wash-stand with 2 drawers IKEA
i berkenan cam ni kat IKEA..just  the color yg i tak suka..but not for hubby. another thing, measurement tak match. 
LILLĂ…NGEN Washbasin base cabinet with 2 door IKEA
hubby kata cam ni je yg ok.. measurement mmg padan.. but i tak suka lahh.. esp the color.. 

but then till today we still searching for the cabinet...soalnya the mirror dah dibeli. dapat di Jatimas. beli 2 lagi for toilet atas and toilet bawah... now i ingat nak tempah je..so, tunggu lah ye cam ne gamakanya ghopa cabinet i tu..huuhh..macam - macam nak kena cari..tapiii ....tungguuu..
*******************************
 Volume 9, Book 90, Number 350 :
Narrated by Abu Huraira
Allah's Apostle said, "But for the emigration, I would have been one of the Ansar: and if the people took their way in a valley (or a mountain pass), I would take the Ansar's valley or the mountain pass."

10 comments:

  1. Kata orang alah beli, tapi menang pakai. Nak pakai bertahun tahun plak tu.
    I pun suka kayu, tapi banyak yang tak sesuai dengan bajet. hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu azie..tp.tu lah sometimes tak.kenan pulak...biasalah kannn..nafsuuu..heeee

      Delete
  2. salam..wah kak yan nak moved to new place ke?
    bestla menyopping baru rumah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan nak pindah rumah pun.. just extension kat tepi rumah jee.. small2 one jee..

      Delete
  3. wah sure bilik air akak nanti kelihatan ohsem dan mantap kan...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lah ohsem sangat.. bese2 je... nnt akak buat N3 pasai tu yee..

      Delete
  4. bila la dapat duduk rumah sendiri..

    nanti jgn lupa post tau cabinet baru tu..

    azam 2013 nak jumpa kak yan... ok ke? hehehee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyalahh one fine day.. for sure..

      okk nanti kita jumpe yeee...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cliks..cliks

Share it