cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Monday, July 16, 2012

Meet up and shopping at Pearl Haya

Last Wednesday, my buddy called me and asked to have dinner at Section 7 area. Lagipun we havent seen each other almost some times. Wal hal rumah dia just sebelah belakang rumah i.. Haru betull..We decided to do some shopping at this area first then baru dinner. She a big fan of Pearl Haya.. And  i have  o n e   P e a r l   H a y a    t u d u n g  only. Itu pun hasil pemberian orang, Ana Suzana. I peminat tegar Ariani. Tapi tak pe lahh.. mencuba.. Mana tau berkenan..
 Pearl Haya at Section 7..
interior

 ini lah dia my fren, Mem Sue Cherria.
 anak dara dia..sweet je dengan tudung Pearl Haya.
well, akhirnya i pun terbeli..
 Ini yang i beli.. Ok lah kannn. not too crowded. Denim materialnya - RM95
 dan i pun sambar gak long dress tu - RM249.00.  I dapat 10% less coz Mem Sue ada membership card..
After that, we pusing - pusing around.. and decided to go to Secret Recipe. Perut i memang lapar. Al maklum tak makan seharian dan hanya minum setengah mug Radix and tamar je..Sebab nya tergesa - gesa lepas balik shopping di  R o m a n t i k a. Takut terlambat nak date nanti, i langsung tak makan apa - apa dah lepas tu. 
 i took this.
Anak dara Mem Sue ni semuanya pemalu.. Senyap je.. All behave. I pun suka tengok depa ni.. Well we had our great moment.  Shopping, eating, chatting.. INSYALLAH boleh buat lagi. Anyway, di Section 7 ni macam - macam ada. tu yang best nya. tak payah lagi nak ke KL.. JAMMMM...Okkk.. nanti kita cerita shopping lagi yeee..
************************************************
 Volume 3, Book 31, Number 120 :
Narrated by Sahl
The Prophet said, "There is a gate in Paradise called Ar-Raiyan, and those who observe fasts will enter through it on the Day of Resurrection and none except them will enter through it. It will be said, 'Where are those who used to observe fasts?' They will get up, and none except them will enter through it. After their entry the gate will be closed and nobody will enter through it."


24 comments:

  1. memang membangunnnn sgt sec 7 tu kan kak...
    sblm unisel pindah main campus dulu dok kat campus situ lah saya ni ... back to 2004-2005 ... masih byk kawasan kosong lagi, sekarangggg makkk aiii manyak nyaaa kedai2 ...sgt heaven!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg suzi. zaman akak pindah ke sini in 2002, nothing.. nak carri makan malam pun susah.. kami jadi macam haru je. kat KL kan senang..

      Delete
  2. seronooooookkkkkk nya.. ouucchhh, yg berpinggan2 tu memang jgk menggoda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah kan Mulan..if u were around, i m sure kita pun boleh ada this kinda activity.

      Delete
  3. Nampak muka Yan agak 'bulat' dengan tudung itu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke kak.. heee.. saya sendiri pun mcm perasan.

      Delete
  4. olohhh comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....anak dara sunti 2 orang tu hehehe,manis je bertudung

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kann..calon menantu pun boleh lah bagi i tu..

      Delete
  5. sgt cantik tudung ngn baju..match skali!
    byk fesyen skang guna denim..baru ade staill!!..hehe

    ReplyDelete
  6. Salam Sis Yan.sy tak boleh masuklah kedai tudung....rambang mata nanti...hi..hi..tambah2 kedai yg jual tudung cantik2 gini. tunggu balik Msia baru dpt shopping tudung....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye lah dear..tudung kan sini macam2 pilihan ada. pilih je lahh..

      Delete
  7. alah membeli menang memakai kan hehehe

    ReplyDelete
  8. Kak Yan nampak cantik berbaju denim...serius gorjes...hehehehe

    ReplyDelete
  9. alahaiii memang cantik tudung Pearl Haya tu kak

    ReplyDelete
  10. tak pernah dgr lak pasal PH nih...biaso dgr Ariani jer...

    ReplyDelete
  11. best nyer kak.... shopping makan... shopping makan.......he3

    ReplyDelete
  12. Bestnya aktiviti...
    Comel budak2 sekarang... Kecik2 dah bertudung..

    ReplyDelete
  13. wah shopping sakan yer..suke material denim gak..senang nk pakai dan takperlu gosok :)

    ReplyDelete

cliks..cliks