cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, May 11, 2012

Visa ready then KLCC for shopping

Kisah dah berlapuk dan berkepuk.. Bila dah terperap dalam draft lama - lama, then terus terlupa. Masa tak ada apa nak dibuatkan N3, mula lah scrolled down some of the post. Nampak ada yang dalam draft. Well, disebabkan i keboringan dah ternampak satu dua drafts (sebenarnya lebih dari 20 pun), terus i mengasah minda berkarya..kunun2 nya berkarya... Ini cerita masa lepas mengambik v i s a   f o r   I n d i a. Lepas settled je kat sana, terus jumpa CiLi, dan dia belanja makan.. Suka memang bab makan - makan ni.. Lagi lah kalau free.. Heee...So, we went to KLCC.. Shopping heaven. Pulak ada sale sana sini.. That's great.
KLCC was crowded. Ada concert rasanya malam ni. F1 concert. 
Tu tengah testing testing lah tu..
We went to Chili's..Wellll... wanna eat here pun you have to queue. Took about half an hour then you can have a seat. 
We really were starving. Jomm let's see what we took for our late lunch..
Refilled and refiled... Ice Lemon Tea..
Lupa... Buttt... drooling nowww...
Nachos...Walla weeiii..
I love ribs...
Chicken of something something.. pun yummm......
Ini ordered by CiLi.. Licinggg/
Always packed....
Thanks for the 'obligation' treat, CiLi..
Then shopping timeeee...But not me.. During this time, jiwa dah kat Kashmir.. Tak berminat nak shopping.. heeee
Emmm....because of yang kat bawah lah tu, this place full of crowd. 
temptingggg..if u had a lots of money....After spending sometimes wasting our time here, time to say good bye. Tapiii.. coz i was sooo damn thirsty, we decided to have a drink first... So we went to s e a n n a   C a f e   B a r, which belongs to Fara Khan.. Kenal kannn....
New decor here...
New look after renovation.
We just took our drinks here.
I sempat gak bought one jeans at Mark & Spencer. Nak jalan ke Kashmir punya hal lah ni..
I Layer Tea.. Kedai mamak jut RM3.50 kot. Kat sini, makk aiii.. RM12. hengget kot.. Tak perasan.
Sirap Bandung cam tu lahh...
Caffe Latte
Okk... time to chowwww.. So damn tired. And i needed to drive back..

12 comments:

  1. if masuk blog akak sure meleleh ayaq lioq dok tgk smeua menu best2 uwaaaaaa

    ReplyDelete
  2. lama tul tak jln2 klcc tu kak... chilis tu mmg best2... sume superb makanan nyer... cume kalu ke situ mmg kene menunggu lah sbb ramai org

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun kalau tak terpaksa mmg tak pegi KLCC tu..

      Delete
  3. yelah kak
    banyak entry x publish bila nak publish tgk2 citer dah lama ekeke
    x perlah kak
    janji ada kan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya Allah!! sedapnya chillis...suka mkn kat situ...mmg sedap tapi lama tak mkn...

      chillis mmg ramai org kan kak...adoi la...

      Delete
  4. betul ke tu sirap bandung? mcm x nk menjual je

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu style kot Khairin.. Kena kacau lah tuu..

      Delete
  5. kak yan i loikeee rib... teh layer tu nampak sgt sedap huhuhu..terliur dibuatnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhh..sabar mak yong.. bahaya tuu..take care ye.

      Delete
  6. kak saya pening skit kalo ke klcc.. such a big place and manusia pasti ramai.. esp choti2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Yanti. I pegi bila ada keje je. Saja2 nak shopping tu sesekali. Itu pun pegi bukan waktu coti2..

      Delete

cliks..cliks