cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Monday, May 21, 2012

Food at Hatini Restaurant and Safinatun Najah Sport Day

Early breakfasst at Hartini Restaurant in Section10. Jom tengok apa i makan for breakfast kat sini..
 i took Kuew Tiau Goreng.
 Amik Curry Puff pusing for Hubby, Sardine Roll, and Keria.. Sedap banyak rasa keledek..
 amik gak Bingka Ubi and Pudding Caramel.. Suka sangat..
 Dan teringin gak Cream Puff.. Tapi i tak suka creamnya....Just love dengan Daddy Ziyyad bawak tu.. Mummy ZZ buat.

Sebenarnya we went to have our breakfast kat sini after sending our kids to Muzium Shah Alam. That day their school, Safinatun Najah  had sport day.. I malas nak ke sana awal.. So, lepak - lepak dulu, then agak tengahari sikit baru i pegi ke sana.. 

  Para ibu bersport.
 Abang Irfan..happy sangat..
 Abang 'Imran dah naik legam dah..

Abang Luqman siap tanggal2 kasut lagi..
 Bersemangat..
 Ada jualan amal. I bought Nasi Dagang..Bagi kat anak - ank yatim..
 I hanya ada boys.. Bila tengok gurls tu macam seronok je.. Cuci mata..
 Bila dah boring.. Tengok serangga bercinta..heee..
dan tangkap ini.. Tau apa ni????
************************************************

Volume 3, Book 47, Number 764 :
Narrated by Asma
Allah's Apostle said, "Give (in charity) and do not give reluctantly lest Allah should give you in a limited amount; and do not withhold your money lest Allah should withhold it from you."

26 comments:

  1. oh nama restoran tu mirip namaku la sis hehehe..

    btw, bingka ubi tu nmpk menyelerakan lah..tp kadang2 susah nk menepati citarasa..nak buat..makan berdua aje..huk3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo ye ke.. So Hatini lah ye..

      Bingka ubi akak suka. tapi tu lah nak cari yg betul2 sesedap tekak tu mmg susah..

      Delete
  2. laaa..kak yan ada kat shah alam ke..rayyan dok kat shah alam.. ss17..hehe... tu bukan kekabu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye my dear. Org Johor duk Shah Alam.. heee..

      kekabu...betulll...

      Delete
  3. salam kenal...

    wahhh bestnya gini..parents pun leh join... aduuuhhh pic2 mknan tu meruntun jiwa..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Salmiza.

      parents pun terlibat sama. Akak je malas..he

      Delete
  4. tang gambar makanan tuu yang tak tahan tuuhh..huhu

    ReplyDelete
  5. gambar last tu gambar apa kak yan???

    ReplyDelete
  6. nnt abang luqman, abang imran ngan abg irfan dah besar akak dapatla anak perempuan... : )

    ReplyDelete
  7. kak yan saya pernah main netball kat padang nie dulu...friendly match dgn MPSA

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye lahh.. itu for public kan utk disewa..

      Delete
  8. saya pun selalu jgk sarapan kat situ...
    kalau kesana mmg ambik kuih bingka tu...mmg sedap...

    ReplyDelete
  9. Asslam kak...restoran hatini adalah restoran kegemaran abahmak dil...kalau gi shah alam mesti makan sini,dil plak selalu pegi azira....tapi suka gak hatini ni..macam2 ade... akk nk tau?blog akk ni antara yg buat dil x sabar nak balik mesia..rindu makanan mesia....huhuhu.....(komen kat atas x smpat abis tulis khalish dah tekan..maaff.......kak)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Dil,

      MASYALLAHHH. ye ke Dil. Mak abah akak lak suka ke Azira tu.. Banyak lempeng kata dia.. heee..Akak ikut kan jeee...Sian kat dil kan. saje je akak ni..

      comment to akak dah delete dah..

      Delete
  10. mama selalu lepak kat s/alam..adik mama stay kat sec.7..tak pernah lagi makan kat restoren tu..nanti mama nak try la..nampak sedap je semua makanan2 tu..he2x..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aikkk...sec 7 tu kat mane mama aini.. dah dokat bonar tu. ni kat sec 10.

      Delete
  11. wowww... semua food sgt menggiurkan tau kak yan..

    hensem boy tu nanti dapat la awek cun jgk yg solehah & bijak nanti.. amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sedap kann.. nnt leh try azira sebelah belakang dia tu..

      hensem boy tu bagi i DIL yang baik2 insyallah,.

      Delete
  12. salam kak yan,
    saya suka sangat bingka ubi.. gambar tu buat saya terliur okeh..

    a ah kan kak yan, kita ada boys kadang tengok budak2 perempuan macam suka jer ekk.. heheheh. faham faham..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak mmg suka bingka ubi tau. tapi kena yg cukup rasa lemak manis masin.

      Delete

cliks..cliks